סנו רקע

היישר מהקופסה: קציצות טונה מטוגנות קלות להכנה!

מה אפשר לעשות עם טונה מקופסת שימורים? קציצות טונה מטוגנות! קציצות שמכינים בכמה דקות ורוצים מהן עוד ועוד. מכניסים ללחמנייה עם רטבים וירקות ומקבלים ביס אגדי!
מה אפשר לעשות עם טונה מקופסת שימורים? קציצות טונה מטוגנות! קציצות שמכינים בכמה דקות ורוצים מהן עוד ועוד. מכניסים ללחמנייה עם רטבים וירקות ומקבלים ביס אגדי!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    150
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 150.1 קק״ל 1050.4 קק״ל
    פחמימות 11.2 גרם 78.2 גרם
    שומן 21.2 גרם 148.5 גרם
    נתרן 396.3 מ״ג 2773.8 מ״ג
    חלבון 23.0 גרם 160.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 58.5 גרם
    שומן רווי 14.5 גרם 101.4 גרם
    כולסטרול 118.7 מ״ג 830.6 מ״ג
    סידן 272.8 מ״ג 1909.4 מ״ג
    ברזל 8.6 מ״ג 60.5 מ״ג
    אשלגן 87.9 מ״ג 615.0 מ״ג
    אבץ 9.3 מ״ג 65.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    150
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 150.1 קק״ל 1050.4 קק״ל
    פחמימות 11.2 גרם 78.2 גרם
    שומן 21.2 גרם 148.5 גרם
    נתרן 396.3 מ״ג 2773.8 מ״ג
    חלבון 23.0 גרם 160.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 58.5 גרם
    שומן רווי 14.5 גרם 101.4 גרם
    כולסטרול 118.7 מ״ג 830.6 מ״ג
    סידן 272.8 מ״ג 1909.4 מ״ג
    ברזל 8.6 מ״ג 60.5 מ״ג
    אשלגן 87.9 מ״ג 615.0 מ״ג
    אבץ 9.3 מ״ג 65.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
מערכת Foody
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים שמן במחבת ומטגנים בה את הבצל עד להזהבה יפה.
  2. מוציאים את הבצל המטוגן ומעבירים לקערה בינונית. לא שוטפים בינתיים את המחבת.
  3. מוסיפים לקערה עם הבצל את הטונה, הקוטג’, הגבינה, הביצים, שיבולת השועל והתבלינים ומערבבים היטב לתערובת דביקה. טועמים ומתקנים את התיבול.

    קציצות טונה מטוגנות 1
    מוסיפים את הטונה מקופסת שימורים. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: מיכל לוי אלחלל

  4. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.
  5. בעזרת ידיים רטובות קורצים קציצות בגודל בינוני ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה.
  6. מעבירים את הקציצות לצלחת מרופדת בסנו סושי - רב מגבת ג’מבו.

    קציצות טונה מטוגנות6
    מניחים את הקציצות על נייר סופג. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: מיכל לוי אלחלל

  7. שמים כמה קציצות בתוך לחמנייה חצויה לאורך מרוחה ברטבים ומוסיפים גם פרוסות ירקות.
  8. מכניסים כל לחמנייה לתוךסנו סושי - שקיות אוכל מנייר.

    קציצות טונה מטוגנות2
    קציצות טונה מטוגנות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: מיכל לוי אלחלל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
היישר מהקופסה: קציצות טונה מטוגנות קלות להכנה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    אורה אבידן

    שימו לב: עדות המזרח לא מערבבים דגים וגבינות לאשכנזים – בתיאבון!

      Avatar
      נילי לויט

      קציצות הדגים יצאו נהדר טעימים, מאוד נהניתי לזלול אותם הוספתי לקציצות מעט כוסברה ופטרוזיליה קצוצים לחדד את הטעם יצא פצצה שווה לנסות

      Avatar
      מערכת Foody

      נהדר, נילי!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות