הילדים אוכלים לזניה וההורים משדרגים ללזניה חצילים

כי גם להורים מגיע - תמרה ועומר משדרגים את הלזניה החלבית שילדים אוהבים! בנוסף לשכבות הבסיסיות מוסיפים שכבת חציל, זוקיני ופלפל קלוי, ממרח פסטו וגבינת עיזים
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. פורסים את החציל, והזוקיני לפרוסות בעובי של 1 ס”מ ממליחים ומפלפלים משני הצדדים, מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20-25 דק’ עד שהם מזהיבים.
  3. פורסים את הפלפלים הקלויים.
  4. בזמן סידור השכבות של הלזניה מהמתכון הקודם, מסדרים שכבה נוספת של ירקות קלויים ופרוסות של גבינת עיזים בין שכבת הרוטב לשכבת הגבינה ומזלפים עליה מעט רוטב פסטו.
  5. מסיימים עם שכבה של מוצרלה מגוררת ומדליוני גבינת עיזים.
  6. ניתן להוסיף מעט פלפל חריף למי שרוצה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 156.8 קק״ל 941.0 קק״ל
פחמימות 7.6 גרם 45.5 גרם
שומן 13.5 גרם 80.9 גרם
נתרן 626.4 מ״ג 3758.4 מ״ג
חלבון 3.8 גרם 22.6 גרם
סיבים תזונתיים 5.9 גרם 35.5 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 10.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 42.3 מ״ג 254.0 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 5.7 מ״ג
אשלגן 596.1 מ״ג 3576.6 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 2.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody