הכי מפתיעות שיש: פרגיות במרינדת סויה ומיונז

פרגיות במרינדה עם המרכיב הנפלא שיהפוך אותן לרכות ועסיסיות. תיבול מדויק, זמן השריה מיטבי ואורז לבן בצד - ארוחת הצהריים הכי מפנקת שיכולה להיות
פרגיות במרינדה עם המרכיב הנפלא שיהפוך אותן לרכות ועסיסיות. תיבול מדויק, זמן השריה מיטבי ואורז לבן בצד - ארוחת הצהריים הכי מפנקת שיכולה להיות
  • דור פלג
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    308
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 307.9 קק״ל 923.7 קק״ל
    פחמימות 15.2 גרם 45.6 גרם
    סוכר 12.5 גרם 37.4 גרם
    שומן 8.3 גרם 24.8 גרם
    נתרן 841.4 מ״ג 2524.1 מ״ג
    חלבון 42.0 גרם 126.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.0 מ״ג 42.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 185.0 מ״ג 555.0 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    308
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 307.9 קק״ל 923.7 קק״ל
    פחמימות 15.2 גרם 45.6 גרם
    סוכר 12.5 גרם 37.4 גרם
    שומן 8.3 גרם 24.8 גרם
    נתרן 841.4 מ״ג 2524.1 מ״ג
    חלבון 42.0 גרם 126.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.0 מ״ג 42.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 185.0 מ״ג 555.0 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור

הסוד לפרגיות הכי רכות שיש הוא במרינדה שמבוססת על מיונז אמיתי – שמרכך והופך את הפרגית לרכה ומתפוצצת בפה, ומעניק לה קראסט מדהים ומתפצח!

מיונז אמיתי מורכב מביצים, שמן וחומץ. החומץ מסייע בריכוך הפרגיות, והופך אותן לעסיסיות ורכות מאוד (תחליף פרווה מדהים להשרייה ביוגורט או רוויון, והתוצאה אפילו טובה יותר!). בזכות הביצים והשמן מתקבלת מעטפת מעט פריכה, קרמית ומדהימה סביב הפרגיות, שכמעט מרגישה כמו ציפוי מושקע ועשיר!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


 אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את המיונז, הסויה, הדבש, הפפריקה, הכמון, השום והפלפל, לקבלת תערובת יחסית אחידה.
  2. מוסיפים לקערה את הפרגיות ומערבבים היטב. מכסים ומאפשרים להן לנוח במרינדה במקרר למשך לפחות שעתיים ועד 24 שעות.
  3. מחממים בחום בינוני מנגל \ פלאנצ’ה \ מחבת, ללא שמן, וצולים את הפרגיות במשך 3-4 דקות לצד, עד שמתקבל קראסט שחום והן מוכנות מבפנים. מגישים חם עם שומשום קלוי ובתיאבון!
הכי מפתיעות שיש: פרגיות במרינדת סויה ומיונז2
הכי מפתיעות שיש: פרגיות במרינדת סויה ומיונז. צילום: דור פלג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות