הקיסר של סין – מרק חמוץ חריף עם עוף

קבלו מתכון שיחמם לכם בימי החורף הקרים גם את הבטן וגם את הלב - מרק חמוץ חריף עם עוף בדיוק כמו במסעדות הסיניות!
קבלו מתכון שיחמם לכם בימי החורף הקרים גם את הבטן וגם את הלב - מרק חמוץ חריף עם עוף בדיוק כמו במסעדות הסיניות!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    407
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 406.9 קק״ל 1627.7 קק״ל
    פחמימות 52.1 גרם 208.4 גרם
    סוכר 2.3 גרם 9.3 גרם
    שומן 9.1 גרם 36.4 גרם
    נתרן 950.1 מ״ג 3800.5 מ״ג
    חלבון 34.9 גרם 139.5 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.3 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 148.0 מ״ג 591.9 מ״ג
    סידן 79.3 מ״ג 317.2 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 900.8 מ״ג 3603.1 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 18.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    407
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 406.9 קק״ל 1627.7 קק״ל
    פחמימות 52.1 גרם 208.4 גרם
    סוכר 2.3 גרם 9.3 גרם
    שומן 9.1 גרם 36.4 גרם
    נתרן 950.1 מ״ג 3800.5 מ״ג
    חלבון 34.9 גרם 139.5 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.3 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 148.0 מ״ג 591.9 מ״ג
    סידן 79.3 מ״ג 317.2 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 900.8 מ״ג 3603.1 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 18.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
נעמה פלד
X

13 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציר מרק

מרק

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים את פטריות השיטאקי בקערה עם כמות גדולה של מים רותחים ומשרים במשך 30 דקות, או עד שהן מתרככות. מסננים, חותכים דק ושומרים בצד.
  2. מכינים את הציר: שמים בסיר את ציר העוף המהול במים הרותחים.
  3. מוסיפים את הצ’ילי, הסויה, הג’ינג’ר, הפלפל ושמן השומשום, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  4. מוסיפים את העוף, מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 15 דקות עד שהוא מבושל. מוציאים את העוף ומפרקים באותו עזרת שני מזלגות או אצבעות.
  5. מכינים את המרק: מוסיפים לסיר את הסוכר והחומץ ומערבבים.
  6. מוסיפים את הפטריות, הטופו, לבבות הדקל והעוף, מערבבים ומבשלים במשך 10 דקות.
  7. מערבבים בקערית את המים והקורנפלור לתערובת אחידה.
  8. מוסיפים את תערובת הקורנפלור לסיר ומערבבים. ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד שהמרק מתחיל להסמיך.
  9. מוסיפים את הביצים ומערבבים כל הזמן עד שהן נטמעות במרק בצורת “סרטי ביצים”.
  10. מוסיפים מלח לפי הטעם ומתקנים את התיבול: מוסיפים עוד חומץ לחמיצות או עוד צ’ילי לחריפות.
  11. מפזרים בצל ירוק ומגישים.

    מרק סיני חריף חמוץ 6666
    מנה כמו במסעדה סינית - מרק סיני לוהט!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הקיסר של סין – מרק חמוץ חריף עם עוף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      נשמע מעולה, קרין!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות