
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים9
מצרכים
בצק
-
350 גרם קמח תופח
-
200 גרם חמאה רכה
-
1 כפית מלח דק
-
250 גרם גבינה לבנה 5%
-
1 כוס גבינת קשקבל
מילוי
-
60 גרם גבינה בולגרית
ציפוי
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מגלענים את הזיתים. חותכים את הגבינה הבולגרית לקוביות קטנות.
- במעבד מזון מעבדים את כל החומרים לבצק אחיד ומעט דביק.
- בידיים רטובות מגלגלים את הבצק לכדורים, יוצרים שקע בכל כדור, מחביאים זית וקוביית גבינה ומגלגלים שוב לכדור.
- מכינים קערית עם שומשום ומגלגלים את הכדורים בשומשום לציפוי (הוא יידבק לבצק הרטוב).
- מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות, להזהבה.
- מגישים חם.
מתכון בית לזית טבעוני מקמח כוסמין
מתכון מאפינס זוקיני וטחינה ללא גלוטן
מתכון מק אנד צ’יז כרובית - פשטידת פסטה שילדים אוהבים
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
50
מנות
קלוריות
68.6
קק״ל
3430.1
קק״ל
פחמימות
8.7
גרם
436.8
גרם
שומן
4.2
גרם
210.5
גרם
נתרן
194.3
מ״ג
9715.6
מ״ג
חלבון
2.0
גרם
98.2
גרם
סיבים תזונתיים
0.0
גרם
0.7
גרם
שומן רווי
2.5
גרם
126.0
גרם
כולסטרול
12.8
מ״ג
638.4
מ״ג
סידן
23.7
מ״ג
1183.7
מ״ג
ברזל
0.1
מ״ג
4.8
מ״ג
אשלגן
19.5
מ״ג
973.4
מ״ג
אבץ
0.2
מ״ג
7.6
מ״ג
תגובות (0)