וילה לזית

וילה לזית זה שם חמוד למאפים מלוחים קטנטנים במילוי זית וגבינה, שהם בעצם חטיפים אישיים מושלמים לנשנוש. גם לילדים וגם למבוגרים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מגלענים את הזיתים. חותכים את הגבינה הבולגרית לקוביות קטנות.
  2. במעבד מזון מעבדים את כל החומרים לבצק אחיד ומעט דביק.
  3. בידיים רטובות מגלגלים את הבצק לכדורים, יוצרים שקע בכל כדור, מחביאים זית וקוביית גבינה ומגלגלים שוב לכדור.
  4. מכינים קערית עם שומשום ומגלגלים את הכדורים בשומשום לציפוי (הוא יידבק לבצק הרטוב).
  5. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות, להזהבה.
  6. מגישים חם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 50 מנות
קלוריות 68.6 קק״ל 3430.1 קק״ל
פחמימות 8.7 גרם 436.8 גרם
שומן 4.2 גרם 210.5 גרם
נתרן 194.3 מ״ג 9715.6 מ״ג
חלבון 2.0 גרם 98.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.7 גרם
שומן רווי 2.5 גרם 126.0 גרם
כולסטרול 12.8 מ״ג 638.4 מ״ג
סידן 23.7 מ״ג 1183.7 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 4.8 מ״ג
אשלגן 19.5 מ״ג 973.4 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 7.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody