ופל בלגי בטעם קפה

מי אמר שוופל בלגי חייב להיות לילדים? קבלו גרסה בוגרת, מושקעת וטעימה של ופל בלגי בטעם קפה ובתוספת טעימה של רוטב טופי קפה מתוק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הסירופ: מחממים את הסוכר, סירופ תירס וחמאה במחבת ומערבבים מדי פעם, עד שהכל מתמוסס. 
  2. כשהתערובת מתחילה לבעבע מוסיפים את השמנת ותמצית אספרסו ומבשלים תוך ערבוב כ-2 דקות, עד שהרוטב אחיד. מסירים מהלהבה. 
  3. מכינים את הוופלים: ממסים את החמאהמפרידים את הביצים.
  4. במיקסר מקציפים את החלבונים לקצף יציב. מעבירים לקערה אחרת.
  5. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הקמח, סודה לשתיה, סוכר ומלח. יוצרים חור במרכז התערובת ויוצקים לתוכו את החלמונים והחמאה המומסת.
  6. מערבלים באיטיות עם וו גיטרה. אחרי כדקה מוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי ערבול. מוסיפים את תמצית האספרסו ומערבלים עוד כמה שניות.
  7. מקפלים בהדרגה את קצף החלבונים לתערובת אחידה.
  8. מחממים תבנית לוופל בלגי, יוצקים לתוכה בעזרת מעט מהתערובת ומכינים וופלים. אפשר לשמור על הוופלים המוכנים בתנור מחומם ל-50 מעלות עד שכל הכמות מוכנה.
  9. מגישים את הוופלים החמימים ומזלפים מעליהם את הרוטב.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 702.2 קק״ל 4213.3 קק״ל
פחמימות 68.8 גרם 413.0 גרם
שומן 40.0 גרם 240.1 גרם
נתרן 257.3 מ״ג 1543.8 מ״ג
חלבון 16.3 גרם 97.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 8.1 גרם
שומן רווי 23.1 גרם 138.6 גרם
כולסטרול 271.0 מ״ג 1626.2 מ״ג
סידן 175.1 מ״ג 1050.5 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 9.0 מ״ג
אשלגן 314.7 מ״ג 1888.1 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 7.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להשמיט ואפשר לשים 1 כפית קפה נמס מעורבבת במעט מים

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody