זיווה גבינות מבצק קרואסון

איך מכינים מאפה גבינות פריך בקלי קלות? משתמשים בבצק שמרים-עלים מוכן ומתקתקים מאפה זיווה גבינות משגע לארוחת ערב זריזה וקלה להכנה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

תוספות

קישוט

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  3. מגרדים את גבינת הגאודה בפומפייה. טורפים את הביצה בקערה קטנה.
  4. מחלקים את הבצק ל-6 מלבנים בעזרת סכין.
  5. מערבבים בקערה את כל רכיבי המילוי לתערובת אחידה. מעבירים את התערובת לשק זילוף וחותכים בקצהו חתך זילוף רחב.
  6. מזלפים פס גבינות במרכז כל מלבן, נמנעים מזילוף בקצוות. אם רוצים להוסיף את התוספות, מפזרים אותן מעל.
  7. מקפלים את הבצק לאורך וסוגרים היטב את הקצוות בלחיצה עם מזלג.
  8. יוצרים צורה של חצי עיגול ממלבן הבצק על ידי קירוב הקצוות זה לזה.
  9. מברישים את פני הבצק בביצה ומפזרים את השומשום. מניחים על התבנית ואופים עד להזהבה, בערך 25 דקות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3631.6 קק״ל 3631.6 קק״ל
פחמימות 207.4 גרם 207.4 גרם
שומן 254.8 גרם 254.8 גרם
נתרן 6773.5 מ״ג 6773.5 מ״ג
חלבון 130.4 גרם 130.4 גרם
סיבים תזונתיים 13.9 גרם 13.9 גרם
שומן רווי 140.5 גרם 140.5 גרם
כולסטרול 641.1 מ״ג 641.1 מ״ג
סידן 1982.3 מ״ג 1982.3 מ״ג
ברזל 10.2 מ״ג 10.2 מ״ג
אשלגן 1599.3 מ״ג 1599.3 מ״ג
אבץ 16.2 מ״ג 16.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody