זוכרים את נרגילה? זיווה גבינות מבצק קרואסון של יונית צוקרמן

איך מכינים מאפה גבינות פריך בקלי קלות? משתמשים בבצק שמרים-עלים מוכן ומתקתקים מאפה זיווה גבינות משגע לארוחת ערב זריזה וקלה להכנה
איך מכינים מאפה גבינות פריך בקלי קלות? משתמשים בבצק שמרים-עלים מוכן ומתקתקים מאפה זיווה גבינות משגע לארוחת ערב זריזה וקלה להכנה
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    3578
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3577.8 קק״ל 3577.8 קק״ל
    פחמימות 205.1 גרם 205.1 גרם
    שומן 253.9 גרם 253.9 גרם
    נתרן 4442.8 מ״ג 4442.8 מ״ג
    חלבון 120.1 גרם 120.1 גרם
    סיבים תזונתיים 13.4 גרם 13.4 גרם
    שומן רווי 144.1 גרם 144.1 גרם
    כולסטרול 455.8 מ״ג 455.8 מ״ג
    סידן 1646.0 מ״ג 1646.0 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 1009.6 מ״ג 1009.6 מ״ג
    אבץ 14.8 מ״ג 14.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    3578
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3577.8 קק״ל 3577.8 קק״ל
    פחמימות 205.1 גרם 205.1 גרם
    שומן 253.9 גרם 253.9 גרם
    נתרן 4442.8 מ״ג 4442.8 מ״ג
    חלבון 120.1 גרם 120.1 גרם
    סיבים תזונתיים 13.4 גרם 13.4 גרם
    שומן רווי 144.1 גרם 144.1 גרם
    כולסטרול 455.8 מ״ג 455.8 מ״ג
    סידן 1646.0 מ״ג 1646.0 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 1009.6 מ״ג 1009.6 מ״ג
    אבץ 14.8 מ״ג 14.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
יונית צוקרמן
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תוספות

קישוט


אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  3. מגרדים את גבינת הגאודה בפומפייה. טורפים את הביצה בקערה קטנה.
  4. מחלקים את הבצק ל-6 מלבנים בעזרת סכין.
  5. מערבבים בקערה את כל רכיבי המילוי לתערובת אחידה. מעבירים את התערובת לשק זילוף וחותכים בקצהו חתך זילוף רחב.
  6. מזלפים פס גבינות במרכז כל מלבן, נמנעים מזילוף בקצוות. אם רוצים להוסיף את התוספות, מפזרים אותן מעל.
  7. מקפלים את הבצק לאורך וסוגרים היטב את הקצוות בלחיצה עם מזלג.
  8. יוצרים צורה של חצי עיגול ממלבן הבצק על ידי קירוב הקצוות זה לזה.
  9. מברישים את פני הבצק בביצה ומפזרים את השומשום. מניחים על התבנית ואופים עד להזהבה, בערך 25 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
זוכרים את נרגילה? זיווה גבינות מבצק קרואסון של יונית צוקרמן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Dafna Tenembaum

    טעים קצת יוצא מלוח הכנו עם בצק עלים רגיל כי זה מה שהיה בבית

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    לודה

    האם מדובר בבצק עלים שמרים למאפים מתוקים? או שיש גם למאפים מלוחים?

    Avatar
    מערכת Foody

    אפשר להבא להפחית בכמות המלח בהתאם לטעם. משמח לקרוא שיצא טעים! נראה מעולה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות