בוש קאבר דסקטופ

זלביה מלוחה שמגישים עם רסק עגבניות וביצה קשה

זלביה בגרסה מלוחה: בצק מטוגן שמוגש כמו בורקס פינוקים או כמו ג'חנון - עם ביצה קשה ורסק עגבניות. מתכון טעים שכולם יהנו ממנו בחנוכה וכל השנה!
זלביה בגרסה מלוחה: בצק מטוגן שמוגש כמו בורקס פינוקים או כמו ג'חנון - עם ביצה קשה ורסק עגבניות. מתכון טעים שכולם יהנו ממנו בחנוכה וכל השנה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    207
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 207.1 קק״ל 3106.0 קק״ל
    פחמימות 17.9 גרם 267.9 גרם
    שומן 13.7 גרם 206.1 גרם
    נתרן 211.4 מ״ג 3171.2 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 40.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 19.6 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 14.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.6 מ״ג 114.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 130.1 מ״ג 1952.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    207
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 207.1 קק״ל 3106.0 קק״ל
    פחמימות 17.9 גרם 267.9 גרם
    שומן 13.7 גרם 206.1 גרם
    נתרן 211.4 מ״ג 3171.2 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 40.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 19.6 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 14.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.6 מ״ג 114.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 130.1 מ״ג 1952.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
מערכת Foody
X

6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערת מיקסר את כל המרכיבים למעט המים. מוסיפים את המים בהדרגה ולשים כמה דקות עד לקבלת בצק דליל ודביק.
  2. מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים כ-40 דקות או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. מחממים את השמן במחבת רחבה על להבה בינונית.
  4. משמנים היטב את הידיים ולשים את הבצק עד להוצאת כל האוויר.
  5. לוקחים חתיכות מהבצק בידיים, מעצבים לאליפסה, מעבירים למחבת ומטגנים עד שחלקה העליון של הזלביה תפוח וחלקה התחתון זהוב. הופכים בעזרת שני מזלגות וממשיכים לטגן להזהבה יפה.
  6. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ולאחר מכן מגישים עם ביצה קשה ורסק עגבניות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
זלביה מלוחה שמגישים עם רסק עגבניות וביצה קשה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות