סנו רקע

חבורוסט – כנפי מלאך – או פשוט, עוגיות מטוגנות!

אם עדיין לא שמעתם עליהן - אז הגיע הזמן לערוך היכרות. רון יוחננוב מכין עוגיות חבורוסט קריספיות ולא מתוקות מדי, הידועות גם בשם "כנפי מלאך"
אם עדיין לא שמעתם עליהן - אז הגיע הזמן לערוך היכרות. רון יוחננוב מכין עוגיות חבורוסט קריספיות ולא מתוקות מדי, הידועות גם בשם "כנפי מלאך"
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    104
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 104.1 קק״ל 2082.8 קק״ל
    פחמימות 12.4 גרם 247.9 גרם
    שומן 1.4 גרם 28.1 גרם
    נתרן 9.9 מ״ג 197.4 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 44.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 11.9 גרם
    כולסטרול 14.8 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 4.0 מ״ג 80.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 20.5 מ״ג 409.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    104
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 104.1 קק״ל 2082.8 קק״ל
    פחמימות 12.4 גרם 247.9 גרם
    שומן 1.4 גרם 28.1 גרם
    נתרן 9.9 מ״ג 197.4 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 44.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 11.9 גרם
    כולסטרול 14.8 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 4.0 מ״ג 80.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 20.5 מ״ג 409.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים, עד שמתקבל בצד רך ומבריק. אם צריך אפשר להוסיף מעט שמנת חמוצה או חלב, עד שהבצק מתגבש.
  2. מניחים את הבצק למנוחה של כ-10 דקות. לאחר מכן, מקמחים מעט את משטח העבודה ופותחים את הבצק עד לעובי של 3-5 מ”מ.
  3. בעזרת גלגלת או סכין חותכים את הבצק למשולשים (במקור מכינים גם בצורת יהלום) כמו בתמונה.

    חותכים את הבצק למשולשים. צילום: רון יוחננוב
    חותכים את הבצק למשולשים. צילום: רון יוחננוב

  4. יוצרים חתך במרכז, מושכים מהשוליים ומגלגלים דרך החריץ.

    מושכים מהצדדים ומגלגלים דרך החריץ. צילום: רון יוחננוב
    מושכים מהצדדים ומגלגלים דרך החריץ. צילום: רון יוחננוב

  5. מחממים שמן ומטגנים עד להזהבה. מוציאים לקערה עם סנו סושי - רב מגבת ג’מבו בוזקים אבקת סוכר מעל ומגישים חם.
    מטגנים עד להזהבה. צילום: רון יוחננוב
    מטגנים עד להזהבה. צילום: רון יוחננוב

    בוזקים סוכר ומגישים חם. צילום: רון יוחננוב
    בוזקים סוכר ומגישים חם. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חבורוסט – כנפי מלאך – או פשוט, עוגיות מטוגנות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (22)

Avatar

    Avatar
    ניבה

    במקור מכינים את החוורסט בצורתעיגול מלופף מסביב למזלג. אבא שלי היה מטגן בתוך קופסת שימורים, כדי שלא ייפתח יותר מדי. קראנו להם שושנים.

    Avatar
    איה וינוור

    נהדר!! זכרונות ילדות :)! ידוע אולי מאפיות באיזור חיפה שמכינות?

      Avatar
      מערכת Foody

      שמחים לשמוע 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות