חזה עוף בסגנון אסיאתי בתוספת ברוקולי צלוי

ארוחת צהריים מעולה במכשיר אחד ובלי בלגן. חזה עוף במרינדה עשירה ומלאה בטעמים וברוקולי צלוי במכשיר הנינג'ה ובלא יותר מעשר דקות עבודה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

חזה עוף ורוטב

ירקות

אופן הכנה

  1. מכניסים את פלטת הגריל לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בפונקציה - GRILL מכוונים את הטמפרטורה ל- MED ואת הזמן ל-20 דקות. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת מכניסים את חזות העוף, לאחר שמורחים עליהן רוטב, וסוגרים את המכסה.
  2. הופכים את חזות העוף ומבשלים עוד 5 דקות. מורחים שוב מהרוטב על כל חזה עוף ומבשלים 5 דקות נוספות. מורחים שוב מהרוטב ומגישים. יש לאפשר לנתחים לנוח כ-5 דקות לפני הפריסה.

    עוף צלוי וברוקולי (צילום: אפיק גבאי)
    צובעים את חזה העוף ברוטב (צילום: אפיק גבאי)

  3. חותכים את הירקות ומערבבים עם המלח. בוחרים בפונקציה - AIR FRY מכוונים את הטמפרטורה ל- 200 מעלות ואת הזמן ל-16 דקות. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת מכניסים את הברוקולי ומבשלים 16 דקות. מערבבים אחרי 10 דקות.

    עוף צלוי וברוקולי (צילום: אפיק גבאי)
    צולים את הברוקולי (צילום: אפיק גבאי)

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 644.6 קק״ל 2578.5 קק״ל
פחמימות 17.1 גרם 68.5 גרם
שומן 19.7 גרם 78.7 גרם
נתרן 1637.8 מ״ג 6551.3 מ״ג
חלבון 93.6 גרם 374.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.0 גרם
שומן רווי 4.4 גרם 17.6 גרם
כולסטרול 228.0 מ״ג 912.0 מ״ג
סידן 49.6 מ״ג 198.4 מ״ג
ברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״ג
אשלגן 630.3 מ״ג 2521.1 מ״ג
אבץ 3.3 מ״ג 13.0 מ״ג

קטגוריות

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody