חזה עוף בציפוי אקסטרה קריספי עם רוטב דבש חם

חזה עוף קריספי בתנור בציפוי קורנפלקס מתובל עם רוטב דבש ארומטי משגע - לוקחים את השניצל צעד אחד קדימה לביס משגע
חזה עוף קריספי בתנור בציפוי קורנפלקס מתובל עם רוטב דבש ארומטי משגע - לוקחים את השניצל צעד אחד קדימה לביס משגע
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    342
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 342.0 קק״ל 2052.1 קק״ל
    פחמימות 35.9 גרם 215.7 גרם
    שומן 10.6 גרם 63.4 גרם
    נתרן 544.0 מ״ג 3264.0 מ״ג
    חלבון 321.3 גרם 1927.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 8.7 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 13.2 גרם
    כולסטרול 126.6 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 28.7 מ״ג 172.3 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 26.3 מ״ג
    אשלגן 68.8 מ״ג 413.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    342
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 342.0 קק״ל 2052.1 קק״ל
    פחמימות 35.9 גרם 215.7 גרם
    שומן 10.6 גרם 63.4 גרם
    נתרן 544.0 מ״ג 3264.0 מ״ג
    חלבון 321.3 גרם 1927.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 8.7 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 13.2 גרם
    כולסטרול 126.6 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 28.7 מ״ג 172.3 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 26.3 מ״ג
    אשלגן 68.8 מ״ג 413.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רחלי קרוט
X

2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב דבש חם


אופן הכנה

  1. שוברים את הקורנפלקס לפירורים דקים. אם משתמשים בקורנפלקס צהוב עבה יותר טוחנים במעבד מזון לפירורים קטנים אבל לא עד כדי אבקה.
  2. מוסיפים לפירורי הקורנפלקס פטרוזיליה מיובשת, פפריקה מתוקה, אבקת שום ומלח ומערבבים. מניחים בצד.
  3. בקערה נוספת טורפים יחד ביצים ורוטב צ’ילי.
  4. טובלים כל חזה עוף בבלילת הביצים ומניחים מיד בקערה עם הקורנפלקס המתובל. מצפים היטב היטב מכל הצדדים.
  5. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה מעט משומן בעזרת תרסיס שמן או מברשת ושמן זית. מזלפים מעל מעט שמן זית או מתיזים תרסיס שמן.
  6. מחממים את התנור ל-200 מעלות בתכנית 4D (או טורבו) וכשהתנור מגיע לטמפרטורה מכניסים את התבנית ואופים במשך 20 דקות או עד הזהבה יפה.
  7. בינתיים מחממים בסיר קטן על כיריים דבש, מים, צ’ילי, אבקת שום וטימין. כשהדבש חם מורידים מהאש ומזלפים מעל העוף הפריך. מגישים חם עם מעט מלח גס מעל.
חזה עוף בציפוי אקסטרה קריספי עם רוטב דבש חם
חזה עוף בציפוי אקסטרה קריספי עם רוטב דבש חם. צילום: רחלי קרוט

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חזה עוף בציפוי אקסטרה קריספי עם רוטב דבש חם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות