קלאסי זה הכי טעים: חזה עוף ברוטב עגבניות ובזיליקום

מתכון לילדים ולמבוגרים, בשישה שלבים פשוטים ויש לכם את המנה המושלמת! חזה עוף ברוטב עגבניות ובזיליקום עסיסי וכל כך טעים שכולם ילקקו את האצבעות
מתכון לילדים ולמבוגרים, בשישה שלבים פשוטים ויש לכם את המנה המושלמת! חזה עוף ברוטב עגבניות ובזיליקום עסיסי וכל כך טעים שכולם ילקקו את האצבעות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    312
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 311.5 קק״ל 1245.9 קק״ל
    פחמימות 18.5 גרם 74.1 גרם
    סוכר 7.5 גרם 30.1 גרם
    שומן 14.2 גרם 56.6 גרם
    נתרן 632.9 מ״ג 2531.4 מ״ג
    חלבון 25.4 גרם 101.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 14.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.2 מ״ג 104.6 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 188.1 מ״ג 752.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    312
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 311.5 קק״ל 1245.9 קק״ל
    פחמימות 18.5 גרם 74.1 גרם
    סוכר 7.5 גרם 30.1 גרם
    שומן 14.2 גרם 56.6 גרם
    נתרן 632.9 מ״ג 2531.4 מ״ג
    חלבון 25.4 גרם 101.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 14.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.2 מ״ג 104.6 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 188.1 מ״ג 752.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מורחים את חזה העוף ב-2 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
  2. מחממים מחבת ומטגנים את חזה העוף משני הצדדים עד להזהבה. הוא לא חייב להיות לגמרי מוכן מבפנים - הוא ימשיך להתבשל ברוטב עגבניות. מעבירים לצלחת.

    מטגנים את חזה העוף משני הצדדים. צילום: שניר גואטה
    מטגנים את חזה העוף משני הצדדים. צילום: שניר גואטה

  3. מוסיפים למחבת עוד כף שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והעגבנייה, מערבבים ומטגנים עוד דקה.
  4. מוסיפים את רוטב העגבניות, השמנת הצמחית ומרק העוף, מערבבים ומבשלים 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

    מוסיפים את הרוטב עגבניות. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את הרוטב עגבניות. צילום: שניר גואטה

  5. מחזירים לרוטב את חזה העוף ומבשלים כ-20 דקות, או עד שהוא מתרכך ומוכן.
  6. מפזרים עלי בזיליקום טריים ומגישים מיד לצד בורגול.

    חזה עוף ברוטב עגבניות ובזיליקום. צילום: שניר גואטה
    חזה עוף ברוטב עגבניות ובזיליקום. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קלאסי זה הכי טעים: חזה עוף ברוטב עגבניות ובזיליקום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

      Avatar
      מירי

      טעים מאוד! קל להכנה!

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כייף. תודה שחזרת לספר לנו!

    Avatar
    עדי אוזן

    מתכון קל בלי המון עבודה וטעים אש

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות