חיתוכיות פאי פקאן

נטלי לוין מגישה את הקינוח שבלעדיו הקפה של הסופ"ש לא יהיה מושלם - חיתוכיות פאי פקאן ממכרות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

תחתית

מלית פקאן

אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית. 
  2. במעבד מזון עם להב פלדה שמים קמח, קורנפלור, חמאה, אבקת סוכר, מלח, אבקת אפייה ווניל ומעבדים עד קבלת תערובת פירורית. 
  3. מוסיפים חלב בהדרגה וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק גדולים. 
  4. מעבירים את גושי הבצק לתחתית התבנית ומהדקים ליצירת שכבת בסיס די דקה. 
  5. אופים במשך 10-15 דקות או עד הזהבה. 
  6. מצננים מעט בטמפרטורת החדר. 
  7. מכינים מלית פקאן: קוצצים את הפקאנים במעבד מזון עד שמתקבלים פירורים די דקים. 
  8. בקערה מערבבים יחד חמאה מומסת, סוכר, דבש, מלח וחלב לתערובת אחידה. 
  9. מוסיפים את הפקאנים ומערבבים עד אחידות. 
  10. יוצקים את התערובת על גבי הבסיס האפוי ומשטחים לשכבה אחידה והדוקה. 
  11. אופים במשך 10-13 דקות או עד ששכבת הפקאן מזהיבה ומבעבעת. 
  12. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר. 
  13. בעזרת סכין חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים. 

לעוד מתכונים לעוגות טעימות בפודי, לחצו כאן:

מתכון עוגת סילאן טבעונית

מתכון עוגת שוקולד ללא גלוטן

מתכון עוגת שוקולד ענקית שילדים אוהבים

מתכון עוגת סולת תפוזים של אהרוני

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3707.3 קק״ל 3707.3 קק״ל
פחמימות 251.6 גרם 251.6 גרם
שומן 270.8 גרם 270.8 גרם
נתרן 1765.8 מ״ג 1765.8 מ״ג
חלבון 41.5 גרם 41.5 גרם
סיבים תזונתיים 34.4 גרם 34.4 גרם
שומן רווי 39.0 גרם 39.0 גרם
כולסטרול 110.2 מ״ג 110.2 מ״ג
סידן 257.3 מ״ג 257.3 מ״ג
ברזל 11.5 מ״ג 11.5 מ״ג
אשלגן 1489.1 מ״ג 1489.1 מ״ג
אבץ 13.8 מ״ג 13.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

      Avatar
      Foody Foody

      בוודאי, אין שום בעיה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody