חצ’פורי מדפי אורז

רוצים ליהנות ממאפה חצ'פורי עם פחות רגשות אשמה? תכינו אותו מדפי אורז! חצ'פורי דפי אורז עמוס בגבינות טובות וביצה רכה
רוצים ליהנות ממאפה חצ'פורי עם פחות רגשות אשמה? תכינו אותו מדפי אורז! חצ'פורי דפי אורז עמוס בגבינות טובות וביצה רכה
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    413
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 413.4 קק״ל 2066.9 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 51.0 גרם
    שומן 26.5 גרם 132.6 גרם
    נתרן 957.2 מ״ג 4785.9 מ״ג
    חלבון 25.1 גרם 125.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 14.4 גרם 72.0 גרם
    כולסטרול 345.9 מ״ג 1729.3 מ״ג
    סידן 370.0 מ״ג 1849.9 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 139.5 מ״ג 697.7 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 11.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    413
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 413.4 קק״ל 2066.9 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 51.0 גרם
    שומן 26.5 גרם 132.6 גרם
    נתרן 957.2 מ״ג 4785.9 מ״ג
    חלבון 25.1 גרם 125.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 14.4 גרם 72.0 גרם
    כולסטרול 345.9 מ״ג 1729.3 מ״ג
    סידן 370.0 מ״ג 1849.9 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 139.5 מ״ג 697.7 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 11.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
Studio R.Y
X

6 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

דפי אורז

מילוי

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את מרכיבי המילוי לתערובת גבינות אחידה.
  3. בקערה רחבה (אליה יכולים להיכנס דפי האורז) מערבבים את הסויה, המים וביצה אחת.
  4. טובלים את דפי האורז בבלילה ומסדרים על משטח עבודה (אפשר לעשות עם שני דפי אורז או ארבעה, לפי העדפה אישית).
  5. מסדרים מהמלית במרכז דפי האורז, מגלגלים בצדדים, ומהדקים בקצוות כמו שמודגם בסרטון.
  6. מסדרים בתבנית, מפזרים מעט שומשום, ואופים בתנור במשך 20 דקות.
  7. מוציאים כעבור 20 דקות, מסדרים גומה קטנה במרכז החצ׳פורי ושופכים פנימה ביצה (במידה ויצא לכם חצ׳פורי קטן, אין חובה לשים ביצה שלמה ואפשר לשים רק את החלמון (או עם מעט חלבון) ומעבירים חזרה לתנור למשך 5-6 דקות נוספות (ולפי ההעדפה אישית של רמת מוכנות החלמון). מוציאים ומגישים חם, בתאבון.
חצ'פורי מדפי אורז
חצ’פורי מדפי אורז. צילום: Studio R.Y

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות