חרוסת ביתית מתמרים ואגוזים ב-2 דקות הכנה

חרוסת תמרים קלילה, נוסטלגית וטעימה ב-2 דקות הכנה, מערבבים את כל המרכיבים יחד, מעבירים לצנצנת ויש לכם ממרח של חרוסת תמרים משגעת שלגמרי תרצו להכין ולאכול גם אחרי החג.
חרוסת תמרים קלילה, נוסטלגית וטעימה ב-2 דקות הכנה, מערבבים את כל המרכיבים יחד, מעבירים לצנצנת ויש לכם ממרח של חרוסת תמרים משגעת שלגמרי תרצו להכין ולאכול גם אחרי החג.
  • יהודית מורחיים
שמרו
כשר
33 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    1898
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1897.9 קק״ל 1897.9 קק״ל
    פחמימות 233.3 גרם 233.3 גרם
    שומן 98.4 גרם 98.4 גרם
    נתרן 29.2 מ״ג 29.2 מ״ג
    חלבון 27.9 גרם 27.9 גרם
    סיבים תזונתיים 24.6 גרם 24.6 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 259.5 מ״ג 259.5 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 1879.0 מ״ג 1879.0 מ״ג
    אבץ 5.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    1898
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1897.9 קק״ל 1897.9 קק״ל
    פחמימות 233.3 גרם 233.3 גרם
    שומן 98.4 גרם 98.4 גרם
    נתרן 29.2 מ״ג 29.2 מ״ג
    חלבון 27.9 גרם 27.9 גרם
    סיבים תזונתיים 24.6 גרם 24.6 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 259.5 מ״ג 259.5 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 1879.0 מ״ג 1879.0 מ״ג
    אבץ 5.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור

חג פסח הגיע ואיתו אחד המתכונים הכי מסורתיים שיש – חרוסת. לכל משפחה יש את החרוסת שלה, עם השדרוגים והצבעים שלה, דאגנו לכם למתכון של חרוסת תמרים קלאסית, נוסטלגית טעימה וממכרת רק ב-2 דקות של הכנה. בא לכם להוסיף תבלינים יותר חמים כמו קינמון וציפורן? או לצבוע את הממרח בצבע סגול בעזרת מיץ רימונים? אתם לגמרי יכולים. בתיאבון 🙂

חג פסח כשר ושמח!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
33 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. שמים בקערה את אגוזי המלך הטחונים, מוסיפים את ממרח התמרים, את הסילאן, את התירוש, את מיץ הלימון ואת הקינמון.
  2. מערבבים היטב את התערובת וטועמים. התערובת אמורה לצאת סמיכה ולא נוזלית.
  3. מעבירים לצנצנת וסוגרים עם המכסה עד ליל החג.

לעוד מתכונים כשרים ומצויינים לפסח, לחצו כאן!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חרוסת ביתית מתמרים ואגוזים ב-2 דקות הכנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    רקפת

    אפשר לטחון תמרים במקום להשתמש בממרח תמרים?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי רקפת. אפשר בהחלט

      Avatar
      מערכת Foody

      היי קרן, עד שבוע

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות