טאקוס מתוקים במילוי קרם קוקוס קפוא

יש לנו רעיון מתוק בשבילכם - קבלו מתכון קל להכנה של טאקוס מתוקים במילוי קרם קוקוס קפוא וציפוי שוקולד, אחרי שתסיימו ללקק את האצבעות תודו לנו על זה
יש לנו רעיון מתוק בשבילכם - קבלו מתכון קל להכנה של טאקוס מתוקים במילוי קרם קוקוס קפוא וציפוי שוקולד, אחרי שתסיימו ללקק את האצבעות תודו לנו על זה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-45 דק׳
  • קלוריות
    1289
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1288.6 קק״ל 5154.2 קק״ל
    פחמימות 124.6 גרם 498.5 גרם
    שומן 78.7 גרם 314.8 גרם
    נתרן 148.0 מ״ג 592.2 מ״ג
    חלבון 17.3 גרם 69.3 גרם
    סיבים תזונתיים 14.6 גרם 58.2 גרם
    שומן רווי 53.5 גרם 213.9 גרם
    כולסטרול 79.5 מ״ג 318.0 מ״ג
    סידן 281.0 מ״ג 1123.8 מ״ג
    ברזל 7.9 מ״ג 31.5 מ״ג
    אשלגן 1026.1 מ״ג 4104.3 מ״ג
    אבץ 4.3 מ״ג 17.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-45 דק׳
  • קלוריות
    1289
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1288.6 קק״ל 5154.2 קק״ל
    פחמימות 124.6 גרם 498.5 גרם
    שומן 78.7 גרם 314.8 גרם
    נתרן 148.0 מ״ג 592.2 מ״ג
    חלבון 17.3 גרם 69.3 גרם
    סיבים תזונתיים 14.6 גרם 58.2 גרם
    שומן רווי 53.5 גרם 213.9 גרם
    כולסטרול 79.5 מ״ג 318.0 מ״ג
    סידן 281.0 מ״ג 1123.8 מ״ג
    ברזל 7.9 מ״ג 31.5 מ״ג
    אשלגן 1026.1 מ״ג 4104.3 מ״ג
    אבץ 4.3 מ״ג 17.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מעטפת

קרם קוקוס

הגשה


אופן הכנה

  1. ממיסים את השוקולד ושמן הקוקוס במיקרוגל או על באן מרי ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  2. שמים את הטורטיות על משטח העבודה, מקטינים בעזרת חיתוך מסביב לקערה, ומורחים בשכבה אחידה של השוקולד המומס. שומרים את שאריות השוקולד בצד.
  3. לוקחים טורטיות, מקפלים חצי-חצי כמעט עד הסוף ומניחים בין השקעים של תבנית שקעים הפוכה. מכניסים למקפיא ל-20 דקות.
  4. מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה עד שהיא מסמיכה והופכת לקצפת רכה. מוסיפים את קרם הקוקוס, השוקולד הלבן והאינסטנט פודינג וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם סמיך. מעבירים לשקית זילוף ושומרים בקירור.
  5. מוציאים את התבנית עם הטורטיות מהמקפיא, וממלאים את המעטפת בקרם הקוקוס. מחזירים למקפיא לשעתיים, או עד שהמילוי מתייצב לגמרי.
  6. מחממים את שאריות השוקולד אם הם הספיקו להתייצב. לוקחים טורטייה, טובלים בשוקולד ומפזרים מעל כמות נדיבה של בוטנים קצוצים.
  7. מגישים מיד או שומרים במקפיא.

    טאקוס מתוקים במילוי קרם קוקוס קפוא. צילום: אפיק גבאי
    טאקוס מתוקים במילוי קרם קוקוס קפוא. צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טאקוס מתוקים במילוי קרם קוקוס קפוא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות