יפהפייה ומטריפה: עוגת תפוחים, קוקוס ודבש בחושה

מתכון קצת אחר של עוגת תפוחים! עוגת תפוחים, קרם קוקוס ודבש, בחושה ונהדרת עם ציפוי של קרם קוקוס מרוכז ממותק ופיסטוקים
מתכון קצת אחר של עוגת תפוחים! עוגת תפוחים, קרם קוקוס ודבש, בחושה ונהדרת עם ציפוי של קרם קוקוס מרוכז ממותק ופיסטוקים
  • נעמה רן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-48 דק׳
  • קלוריות
    2977
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2976.6 קק״ל 2976.6 קק״ל
    פחמימות 400.1 גרם 400.1 גרם
    שומן 141.5 גרם 141.5 גרם
    נתרן 3767.0 מ״ג 3767.0 מ״ג
    חלבון 38.1 גרם 38.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 35.1 גרם 35.1 גרם
    כולסטרול 506.4 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 112.5 מ״ג 112.5 מ״ג
    ברזל 6.2 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 940.1 מ״ג 940.1 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-48 דק׳
  • קלוריות
    2977
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2976.6 קק״ל 2976.6 קק״ל
    פחמימות 400.1 גרם 400.1 גרם
    שומן 141.5 גרם 141.5 גרם
    נתרן 3767.0 מ״ג 3767.0 מ״ג
    חלבון 38.1 גרם 38.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 35.1 גרם 35.1 גרם
    כולסטרול 506.4 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 112.5 מ״ג 112.5 מ״ג
    ברזל 6.2 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 940.1 מ״ג 940.1 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור

שולחן הקינוחים יכול לקבל תוספות מפתיעה, מרשימה וטעימה במיוחד ב-10 דקות עבודה, אז לא תכינו? קבלו מתכון קל, מהיר ומעולה להכנת עוגת תפוחים, קוקוס ודבש בציפוי נפלא ומתוק של נוזל קוקוס מרוכז וממותק ופיסטוקים פריכים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


עוגה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
  2. טורפים את השמן והדבש בקערה. מוסיפים את הביצים וטורפים. מוסיפים את קרם הקוקוס והתבלינים וטורפים שוב. מוסיפים את הקמח התופח והתפוחים (יחד, כדי שהתפוחים יצופו בקמח) ומערבבים לבלילה אחידה.
  3. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים כ-40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. אם פני העוגה משחימים לפני שהיא מוכנה, מניחים עליה נייר אלומיניום.
  4. מצננים מעט את העוגה, יוצקים נוזל קוקוס מרוכז וממותק, זורים פיסטוק ומגישים.
עוגת קרם קוקוס דבש ותפוחים
עוגת תפוחים, קרם קוקוס ודבש בחושה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות