
-
זמן הכנה25 דקות
-
זמן כולל25 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים8
מצרכים
קלתית
-
1 חבילה בצק פריך קפוא למאפים מתוקיםמופשר לפי הוראות היצרן
מילוי
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1 גביע גבינת שמנת 30%
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
4 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
100 גרם שוקולד לבן
-
3 כפות חלב 3%
קישוט
-
1/2 חבילה תותים
אופן הכנה
- פורשים את הבצק על משטח העבודה וקורצים עיגולים בקוטר 4.5 ס”מ.
- מחממים תנור ל-170 מעלות, מסדרים את עיגולי הבצק בתוך תבניות הטראטלטים ואופים 10-15 דקות, עד שהקלתיות מזהיבות קצת. מצננים.
- בקערת מיקסר עם וו מטרפה שמים את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, הסוכר והאינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
- בקערה קטנה שמים את השוקולד הלבן ואת החלב וממיסים במיקרוגל בפולסים. מערבבים היטב.
- מוסיפים את תערובת השוקולד בהדרגה לקערת המיקסר ומקציפים כדקה לקבלת תערובת חלקה.
- יוצקים את התערובת לקלתיות הבצק האפויות.
- חותכים את התותים לפרוסות דקות ומעטרים כל טארטלט בתותים. שומרים במקרר עד ההגשה.
המתכון באדיבות רמי לוי
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
8
מנות
קלוריות
658.1
קק״ל
5265.0
קק״ל
פחמימות
48.8
גרם
390.1
גרם
שומן
44.4
גרם
355.0
גרם
נתרן
332.9
מ״ג
2662.9
מ״ג
חלבון
2.1
גרם
16.5
גרם
סיבים תזונתיים
1.3
גרם
10.1
גרם
שומן רווי
19.9
גרם
159.5
גרם
כולסטרול
3.4
מ״ג
26.9
מ״ג
סידן
39.7
מ״ג
317.5
מ״ג
ברזל
0.6
מ״ג
4.8
מ״ג
אשלגן
94.1
מ״ג
752.7
מ״ג
אבץ
311.8
מ״ג
2494.0
מ״ג
תגובות (0)