טארטלטים במילוי קרם גבינה עם שוקולד לבן ותותים

רוצים להכין בבית קינוח ממש כמו בקונדיטוריות? בואו לגלות כמה קל להכין טארטלטים במילוי קרם גבינה עם שוקולד לבן ותותים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

קלתית

קישוט

אופן הכנה

  1. פורשים את הבצק על משטח העבודה וקורצים עיגולים בקוטר 4.5 ס”מ.
  2. מחממים תנור ל-170 מעלות, מסדרים את עיגולי הבצק בתוך תבניות הטראטלטים ואופים 10-15 דקות, עד שהקלתיות מזהיבות קצת. מצננים.
  3. בקערת מיקסר עם וו מטרפה שמים את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, הסוכר והאינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
  4. בקערה קטנה שמים את השוקולד הלבן ואת החלב וממיסים במיקרוגל בפולסים. מערבבים היטב.
  5. מוסיפים את תערובת השוקולד בהדרגה לקערת המיקסר ומקציפים כדקה לקבלת תערובת חלקה.
  6. יוצקים את התערובת לקלתיות הבצק האפויות.
  7. חותכים את התותים לפרוסות דקות ומעטרים כל טארטלט בתותים. שומרים במקרר עד ההגשה.

המתכון באדיבות רמי לוי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 578.5 קק״ל 4628.4 קק״ל
פחמימות 46.7 גרם 373.6 גרם
שומן 36.9 גרם 295.0 גרם
נתרן 332.8 מ״ג 2662.1 מ״ג
חלבון 1.1 גרם 8.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.1 גרם
שומן רווי 14.9 גרם 119.5 גרם
כולסטרול 3.3 מ״ג 26.7 מ״ג
סידן 39.7 מ״ג 317.2 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 4.8 מ״ג
אשלגן 94.0 מ״ג 752.3 מ״ג
אבץ 311.7 מ״ג 2494.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody