טורטייה מלאה בכל טוב: שניצל טופו תירס, אורז, שעועית וגוואקמולי
טעימה ועשירה: טורטייה מפנקת עמוסה בשניצל תירס, אורז, שעועית שחורה ועוד, לימים שבהם לא בא לכם להכין ארוחה שלמה!
טעימה ועשירה: טורטייה מפנקת עמוסה בשניצל תירס, אורז, שעועית שחורה ועוד, לימים שבהם לא בא לכם להכין ארוחה שלמה!
- דניאל עמית
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 473.6 קק״ל 947.2 קק״לפחמימות 99.1 גרם 198.1 גרםשומן 3.0 גרם 5.9 גרםנתרן 1010.4 מ״ג 2020.9 מ״גחלבון 11.5 גרם 23.0 גרםסיבים תזונתיים 6.4 גרם 12.9 גרםשומן רווי 0.6 גרם 1.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 122.2 מ״ג 244.4 מ״גברזל 1.5 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 290.2 מ״ג 580.5 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות474
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 473.6 קק״ל 947.2 קק״לפחמימות 99.1 גרם 198.1 גרםשומן 3.0 גרם 5.9 גרםנתרן 1010.4 מ״ג 2020.9 מ״גחלבון 11.5 גרם 23.0 גרםסיבים תזונתיים 6.4 גרם 12.9 גרםשומן רווי 0.6 גרם 1.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 122.2 מ״ג 244.4 מ״גברזל 1.5 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 290.2 מ״ג 580.5 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.7 מ״גסגור
בדיוק כמו שאנחנו אוהבים: מנה אחת שהיא ארוחה מלאה, עשירה בחלבון, שומן, פחמימה וירק! דניאל עמית עם עוד מתכון מנצח, והפעם, טורטייה ממולאת באורז, שעועית שחורה, שניצל טופו תירס וגוואקמולי. אין צורך לחפש מסעדה מקסיקנית בקרבת מקום, המנה הזו תעשה את העבודה ותשאיר טעם של עוד!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 474 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אורז
-
1 כוס אורז לבן
-
1 1/2 כוסות מים רותחים
-
1 כפית שטוחה מלח דק
פריחולס
-
1 שעועית שחורה פחיתשימורים
גוואקמולי
-
1 יחידה אבוקדו
-
1 יחידה בצל סגולקצוץ
-
1 יחידה עגבנייהקצוצה
-
1 יחידה פלפל צ’ילי ירוקקצוץ
-
קורט מלח דק
שניצל
-
2 יחידות שניצל טופו עם תירס משק ויילר
טורטיה
-
2 יחידות טורטיות גדולות
הגשה
אופן הכנה
- מכינים את האורז: מערבבים את מרכיבי האורז בסיר, מביאים לרתיחה, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים למשך 20 דקות.
- מכינים את הפריחולס: מחממים את השעועית השחורה בסיר קטן.
- מכינים את הגוואקמולי: בקערה, מועכים את האבוקדו, מוסיפים את הבצל הסגול, העגבנייה, הפלפל הירוק והמלח ומערבבים.
- מחממים את שניצל הטופו: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. שמים את שניצל הטופו בתבנית בתנור ומחממים במשך 20 דקות.
- מרכיבים את הטורטייה: מניחים את הטורטייה על נייר אפייה ושמים את האורז, השעועית, רצועות השניצל, גוואקאמולי וקצת כוסברה ומגלגלים.
אופן הכנה
- מכינים את האורז: מערבבים את מרכיבי האורז בסיר, מביאים לרתיחה, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים למשך 20 דקות.
- מכינים את הפריחולס: מחממים את השעועית השחורה בסיר קטן.
- מכינים את הגוואקמולי: בקערה, מועכים את האבוקדו, מוסיפים את הבצל הסגול, העגבנייה, הפלפל הירוק והמלח ומערבבים.
- מחממים את שניצל הטופו: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. שמים את שניצל הטופו בתבנית בתנור ומחממים במשך 20 דקות.
- מרכיבים את הטורטייה: מניחים את הטורטייה על נייר אפייה ושמים את האורז, השעועית, רצועות השניצל, גוואקאמולי וקצת כוסברה ומגלגלים.
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה אפשר במקום הגוואקמולי?
כל ממרח אחר שאוהבים 🙂