משק ויילר רקע

טורטייה מלאה בכל טוב: שניצל טופו תירס, אורז, שעועית וגוואקמולי

טעימה ועשירה: טורטייה מפנקת עמוסה בשניצל תירס, אורז, שעועית שחורה ועוד, לימים שבהם לא בא לכם להכין ארוחה שלמה!
טעימה ועשירה: טורטייה מפנקת עמוסה בשניצל תירס, אורז, שעועית שחורה ועוד, לימים שבהם לא בא לכם להכין ארוחה שלמה!
  • דניאל עמית
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    474
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 473.6 קק״ל 947.2 קק״ל
    פחמימות 99.1 גרם 198.1 גרם
    שומן 3.0 גרם 5.9 גרם
    נתרן 1010.4 מ״ג 2020.9 מ״ג
    חלבון 11.5 גרם 23.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.4 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 1.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 122.2 מ״ג 244.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 290.2 מ״ג 580.5 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    474
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 473.6 קק״ל 947.2 קק״ל
    פחמימות 99.1 גרם 198.1 גרם
    שומן 3.0 גרם 5.9 גרם
    נתרן 1010.4 מ״ג 2020.9 מ״ג
    חלבון 11.5 גרם 23.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.4 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 1.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 122.2 מ״ג 244.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 290.2 מ״ג 580.5 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור

בדיוק כמו שאנחנו אוהבים: מנה אחת שהיא ארוחה מלאה, עשירה בחלבון, שומן, פחמימה וירק! דניאל עמית עם עוד מתכון מנצח, והפעם, טורטייה ממולאת באורז, שעועית שחורה, שניצל טופו תירס וגוואקמולי. אין צורך לחפש מסעדה מקסיקנית בקרבת מקום, המנה הזו תעשה את העבודה ותשאיר טעם של עוד!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
דניאל עמית
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז

פריחולס

גוואקמולי

טורטיה


אופן הכנה

  1. מכינים את האורז: מערבבים את מרכיבי האורז בסיר, מביאים לרתיחה, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים למשך 20 דקות.
  2. מכינים את הפריחולס: מחממים את השעועית השחורה בסיר קטן.
  3. מכינים את הגוואקמולי: בקערה, מועכים את האבוקדו, מוסיפים את הבצל הסגול, העגבנייה, הפלפל הירוק והמלח ומערבבים.
  4. מחממים את שניצל הטופו: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. שמים את שניצל הטופו בתבנית בתנור ומחממים במשך 20 דקות.
  5. מרכיבים את הטורטייה: מניחים את הטורטייה על נייר אפייה ושמים את האורז, השעועית, רצועות השניצל, גוואקאמולי וקצת כוסברה ומגלגלים.
בוריטו שניצל משק ויילר
טורטייה טבעונית משגעת עם שניצל טופו ותוספות. צילום: דניאל עמית

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טורטייה מלאה בכל טוב: שניצל טופו תירס, אורז, שעועית וגוואקמולי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כל ממרח אחר שאוהבים 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות