-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 257.3 קק״ל 1029.0 קק״לפחמימות 14.5 גרם 58.1 גרםשומן 13.5 גרם 54.0 גרםנתרן 180.0 מ״ג 719.8 מ״גחלבון 2.8 גרם 11.4 גרםסיבים תזונתיים 8.4 גרם 33.8 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 6.9 מ״ג 27.5 מ״גסידן 66.5 מ״ג 265.9 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 982.4 מ״ג 3929.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות257
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 257.3 קק״ל 1029.0 קק״לפחמימות 14.5 גרם 58.1 גרםשומן 13.5 גרם 54.0 גרםנתרן 180.0 מ״ג 719.8 מ״גחלבון 2.8 גרם 11.4 גרםסיבים תזונתיים 8.4 גרם 33.8 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 6.9 מ״ג 27.5 מ״גסידן 66.5 מ״ג 265.9 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 982.4 מ״ג 3929.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 257 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
טורטייה
-
4 טורטיות בינוניות בינוניות
-
4 כפות מיונז
-
2 כפות ממרח פסטו
-
4 כפיות ממרח חרדל
-
4 עלי חסות אייסברג
-
4 מלפפונים בינוניים
-
4 פלפלים אדומים בינוניים
-
4 גזרים בינוניים
-
"עוף טוב" עם הסימון הירוקמעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
אופן הכנה
- מחממים טורטייה על מחבת יבשה במשך דקה.
- מורחים על כל טורטייה מיונז, פסטו וחרדל.
- חותכים את המלפפונים, הפלפלים והגזרים לרצועות.
- חותכים את נתח הפסטרמה לרצועות.
- שמים בכל טורטייה את הירקות ורצועות הפסטרמה.
- מגלגלים את הטורטייה, חותכים ל- 6 ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים טורטייה על מחבת יבשה במשך דקה.
- מורחים על כל טורטייה מיונז, פסטו וחרדל.
- חותכים את המלפפונים, הפלפלים והגזרים לרצועות.
- חותכים את נתח הפסטרמה לרצועות.
- שמים בכל טורטייה את הירקות ורצועות הפסטרמה.
- מגלגלים את הטורטייה, חותכים ל- 6 ומגישים.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן