סנו רקע

טיפ לצריבת פילה סלמון עם העור

למי מאיתנו לא הייתה חוויה מאתגרת עם צריבה של דג על מחבת רותחת? כשהעור נדבק ויש בלאגן במטבח- קבלו את הטיפ שהולך לשדרג לכם את צריבת הדג ויעזור לו לא להידבק. רוצים להחליף את פילה סלמון לדג אחר? לגמרי יכולים!
למי מאיתנו לא הייתה חוויה מאתגרת עם צריבה של דג על מחבת רותחת? כשהעור נדבק ויש בלאגן במטבח- קבלו את הטיפ שהולך לשדרג לכם את צריבת הדג ויעזור לו לא להידבק. רוצים להחליף את פילה סלמון לדג אחר? לגמרי יכולים!
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    418
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 418.2 קק״ל 1672.8 קק״ל
    פחמימות 0.4 גרם 1.6 גרם
    שומן 27.6 גרם 110.5 גרם
    נתרן 341.8 מ״ג 1367.3 מ״ג
    חלבון 39.7 גרם 158.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 16.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    418
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 418.2 קק״ל 1672.8 קק״ל
    פחמימות 0.4 גרם 1.6 גרם
    שומן 27.6 גרם 110.5 גרם
    נתרן 341.8 מ״ג 1367.3 מ״ג
    חלבון 39.7 גרם 158.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 16.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
גיל אטלן
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. גוזרים נייר אפייה למלבנים בהתאם לגודל נתחי הסלמון.
  2. מייבשים בעזרת רב מגבת ג’מבו את הדגים היטב ומברישים את הצד עם העור בשמן זית; מפלפלים וממליחים בנדיבות.
  3. מחממים 3-4 כפות של שמן זית במחבת עד שמתחיל להעלות עשן.
  4. מניחים את הדגים עם הצד של העור על נייר האפייה ומטגנים ביחד עם נייר האפייה על אש בינונית עד שהעור נהיה שחום וקריספי.
  5. בעזרת מלקחיים הופכים את הדג ומטגנים אותו על כל שאר הצדדים כדי להגיע לדרגת הבישול המועדפת.
  6. מתבלים וממשיכים בהליך הבישול על פי המתכון שבחרתם.

ניתן לבחור תיבול לפי אחד ממתכוני האתר כאן.

טיפ לצריבת פילה סלמון עם העור1
טיפ לצריבת פילה סלמון עם העור. צילום: חיה טבואדה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות