טיפ לצריבת פילה סלמון עם העור
למי מאיתנו לא הייתה חוויה מאתגרת עם צריבה של דג על מחבת רותחת? כשהעור נדבק ויש בלאגן במטבח- קבלו את הטיפ שהולך לשדרג לכם את צריבת הדג ויעזור לו לא להידבק. רוצים להחליף את פילה סלמון לדג אחר? לגמרי יכולים!
למי מאיתנו לא הייתה חוויה מאתגרת עם צריבה של דג על מחבת רותחת? כשהעור נדבק ויש בלאגן במטבח- קבלו את הטיפ שהולך לשדרג לכם את צריבת הדג ויעזור לו לא להידבק. רוצים להחליף את פילה סלמון לדג אחר? לגמרי יכולים!
- גיל אטלן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 418.2 קק״ל 1672.8 קק״לפחמימות 0.4 גרם 1.6 גרםשומן 27.6 גרם 110.5 גרםנתרן 341.8 מ״ג 1367.3 מ״גחלבון 39.7 גרם 158.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 4.1 גרם 16.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.2 מ״ג 0.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 0.2 מ״ג 0.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות418
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 418.2 קק״ל 1672.8 קק״לפחמימות 0.4 גרם 1.6 גרםשומן 27.6 גרם 110.5 גרםנתרן 341.8 מ״ג 1367.3 מ״גחלבון 39.7 גרם 158.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 4.1 גרם 16.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.2 מ״ג 0.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 0.2 מ״ג 0.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 418 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 יחידות פילה דג סלמוןבמשקל 200-220 גרם כל אחד
-
6 כפות שמן זית
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית מלח גס
אופן הכנה
- גוזרים נייר אפייה למלבנים בהתאם לגודל נתחי הסלמון.
- מייבשים בעזרת רב מגבת ג’מבו את הדגים היטב ומברישים את הצד עם העור בשמן זית; מפלפלים וממליחים בנדיבות.
- מחממים 3-4 כפות של שמן זית במחבת עד שמתחיל להעלות עשן.
- מניחים את הדגים עם הצד של העור על נייר האפייה ומטגנים ביחד עם נייר האפייה על אש בינונית עד שהעור נהיה שחום וקריספי.
- בעזרת מלקחיים הופכים את הדג ומטגנים אותו על כל שאר הצדדים כדי להגיע לדרגת הבישול המועדפת.
- מתבלים וממשיכים בהליך הבישול על פי המתכון שבחרתם.
ניתן לבחור תיבול לפי אחד ממתכוני האתר כאן.
אופן הכנה
- גוזרים נייר אפייה למלבנים בהתאם לגודל נתחי הסלמון.
- מייבשים בעזרת רב מגבת ג’מבו את הדגים היטב ומברישים את הצד עם העור בשמן זית; מפלפלים וממליחים בנדיבות.
- מחממים 3-4 כפות של שמן זית במחבת עד שמתחיל להעלות עשן.
- מניחים את הדגים עם הצד של העור על נייר האפייה ומטגנים ביחד עם נייר האפייה על אש בינונית עד שהעור נהיה שחום וקריספי.
- בעזרת מלקחיים הופכים את הדג ומטגנים אותו על כל שאר הצדדים כדי להגיע לדרגת הבישול המועדפת.
- מתבלים וממשיכים בהליך הבישול על פי המתכון שבחרתם.
ניתן לבחור תיבול לפי אחד ממתכוני האתר כאן.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן