סנו רקע

טירמיסו קלה להכנה לחג שבועות

עוגה מדהימה ומהירה להכנה, טירמיסו איטלקית טעימה ופשוטה. בישקוטי רכים עם קפה, קצפת עם גבינת מסקרפונה עשירה, שכבה של קקאו, ערבוב מושלם של טעמים
עוגה מדהימה ומהירה להכנה, טירמיסו איטלקית טעימה ופשוטה. בישקוטי רכים עם קפה, קצפת עם גבינת מסקרפונה עשירה, שכבה של קקאו, ערבוב מושלם של טעמים
  • גיא הראל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    2651
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2651.2 קק״ל 2651.2 קק״ל
    פחמימות 78.8 גרם 78.8 גרם
    שומן 254.3 גרם 254.3 גרם
    נתרן 108.3 מ״ג 108.3 מ״ג
    חלבון 23.3 גרם 23.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 160.8 גרם 160.8 גרם
    כולסטרול 756.0 מ״ג 756.0 מ״ג
    סידן 469.7 מ״ג 469.7 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 617.8 מ״ג 617.8 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    2651
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2651.2 קק״ל 2651.2 קק״ל
    פחמימות 78.8 גרם 78.8 גרם
    שומן 254.3 גרם 254.3 גרם
    נתרן 108.3 מ״ג 108.3 מ״ג
    חלבון 23.3 גרם 23.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 160.8 גרם 160.8 גרם
    כולסטרול 756.0 מ״ג 756.0 מ״ג
    סידן 469.7 מ״ג 469.7 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 617.8 מ״ג 617.8 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. שמים בקערה את האספרסו ומוסיפים חצי כוס מים חמים.
  2. מקציפים במיקסר את הגבינה עם השמנת, הסוכר ומחית הוניל.
  3. טובלים את הבישקוטים בקפה ומסדרים שכבה בתחתית תבנית אינגליש קייק.
  4. שמים מחצית מכמות הקצפת ומיישרים.
  5. טובלים בישקוטים בקפה ומסדרים שכבה נוספת, ומעליה את שארית הקצפת.
  6. מקררים לפחות 3 שעות (עדיף לילה).
  7. לפני ההגשה מפזרים קקאו מלמעלה.

    טירמיסו קלה להכנה
    טירמיסו קלה להכנה. צילום: נמרוד סונדרס סטיילינג: שירה יפרח

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות