טעימים בטוקיו: סלט יפני ברוטב פונזו

סלט יפני ברוטב פונזו מטורף, עם ירקות עדינים כמו שהיפנים אוהבים. עכשיו דמיינו שאתם בטוקיו, עם פריחת הדובדבן והנשים היפות בקימונו
סלט יפני ברוטב פונזו מטורף, עם ירקות עדינים כמו שהיפנים אוהבים. עכשיו דמיינו שאתם בטוקיו, עם פריחת הדובדבן והנשים היפות בקימונו
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    66
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 66.3 קק״ל 265.0 קק״ל
    פחמימות 53.3 גרם 213.1 גרם
    שומן 54.5 גרם 218.1 גרם
    נתרן 442.5 מ״ג 1769.9 מ״ג
    חלבון 52.3 גרם 209.3 גרם
    סיבים תזונתיים 51.9 גרם 207.5 גרם
    שומן רווי 51.8 גרם 207.3 גרם
    כולסטרול 51.7 מ״ג 206.9 מ״ג
    סידן 66.2 מ״ג 264.6 מ״ג
    ברזל 52.0 מ״ג 208.1 מ״ג
    אשלגן 107.2 מ״ג 428.9 מ״ג
    אבץ 51.7 מ״ג 206.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    66
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 66.3 קק״ל 265.0 קק״ל
    פחמימות 53.3 גרם 213.1 גרם
    שומן 54.5 גרם 218.1 גרם
    נתרן 442.5 מ״ג 1769.9 מ״ג
    חלבון 52.3 גרם 209.3 גרם
    סיבים תזונתיים 51.9 גרם 207.5 גרם
    שומן רווי 51.8 גרם 207.3 גרם
    כולסטרול 51.7 מ״ג 206.9 מ״ג
    סידן 66.2 מ״ג 264.6 מ״ג
    ברזל 52.0 מ״ג 208.1 מ״ג
    אשלגן 107.2 מ״ג 428.9 מ״ג
    אבץ 51.7 מ״ג 206.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
מלי זיידמן
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: בקערה בינונית מערבבים את רוטב הפונזו, הסויה, שמן השומשום, זרעי השומשום והמלח.

    סלט יפני ברוטב פונזו 2
    מכינים את הרוטב עם זרעי השומשום. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

  2. חותכים את כל הירקות לג’וליאנים, שהם מקלות דקים וקצרים. אפשר לעשות זאת בעזרת סכין חדה ואפשר בעזרת מעבד מזון עם דסקית חיתוך מתאימה.
  3. את הבצל הירוק מכניסים לקערת מי קרח למשך 10 דקות, הוא יסתלסל יפה. מסננים.

    סלט יפני ברוטב פונזו 6
    חותכים את האצות המיובשות לרצועות דקות: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

  4. מכניסים את כל הירקות לקערת הגשה גדולה. ממש לפני ההגשה מוזגים חצי מכמות הרוטב לירקות ומערבבים היטב. עכשיו מוזגים את היתר ומערבבים שוב.
  5. חותכים לרצועות דקות את האצות המיובשות ומפזרים מעל לתוספת קראנץ’ וקישוט. אפשר להוסיף גם נבטי חמנייה.

    סלט יפני ברוטב פונזו 1
    סלט יפני ברוטב פונזו יפה ועדין כמו בטוקיו. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק


תשמעו לנו, את המתכונים האלה אתם חייבים להכין! מאסט!
טעימים בטוקיו: סלט יפני ברוטב פונזו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Yuly Svirsky

    מעניין שבתמונה רואים ירקות אחרים. רואים צנונית ונבטי חמנייה.

      Avatar
      מערכת Foody

      התמונות באתר לקוחות ממאגר תמונות ולא תמיד מייצגות את מרכיבי המתכון

קטגוריות

אביזרים

טכניקות