רקע הנמל

טרנד טבלאות שוקולד – הילדים יעופו על זה!

ה-טרנד של טבלאות שוקולד היישר מהטיק טוק אליכם: טבלאות שוקולד נמסות בתנור עם מגוון תוספות מטריפות מעל - מקררים, שוברים וזוללים!
ה-טרנד של טבלאות שוקולד היישר מהטיק טוק אליכם: טבלאות שוקולד נמסות בתנור עם מגוון תוספות מטריפות מעל - מקררים, שוברים וזוללים!
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    424
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 424.4 קק״ל 4244.0 קק״ל
    פחמימות 47.7 גרם 477.0 גרם
    שומן 23.4 גרם 234.4 גרם
    נתרן 53.1 מ״ג 531.0 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 54.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 26.8 גרם
    שומן רווי 14.7 גרם 146.7 גרם
    כולסטרול 13.6 מ״ג 136.0 מ״ג
    סידן 130.0 מ״ג 1300.2 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 21.6 מ״ג
    אשלגן 322.2 מ״ג 3222.0 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 15.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    424
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 424.4 קק״ל 4244.0 קק״ל
    פחמימות 47.7 גרם 477.0 גרם
    שומן 23.4 גרם 234.4 גרם
    נתרן 53.1 מ״ג 531.0 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 54.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 26.8 גרם
    שומן רווי 14.7 גרם 146.7 גרם
    כולסטרול 13.6 מ״ג 136.0 מ״ג
    סידן 130.0 מ״ג 1300.2 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 21.6 מ״ג
    אשלגן 322.2 מ״ג 3222.0 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 15.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
18 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. ראשית, מחממים תנור לחום של 50 מעלות.
  2. שנית, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  3. בנוסף, מניחים את טבלאות השוקולד צמודות אחת לשנייה ומכניסים לתנור למשך 20 דקות עד שהשוקולד נמס.
  4. מוציאים מהתנור ובעזרת קיסם מערבבים בין השוקולדים.
  5. מניחים מיד את התוספות על גבי השוקולד: ריבת החלב בנדיבות, סוכריות העדשים הקטנות, סוכריות לקישוט, נטיפי השוקולד, שוקולד הקינדר והבייגלה המלוח.
  6. מכניסים את התבנית למקפיא למשך 10 דקות.
  7. שוברים לחתיכות בגודל הרצוי ואוכלים בהנאה.
טרנד טבלאות השוקולד 2
טרנד טבלאות שוקולד. צילום: רובי מיכאל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טרנד טבלאות שוקולד – הילדים יעופו על זה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    עדי אילדיס

    שעתיים על 50 מעלות ולא נמס. כשהעלינו מעלות השוקולד נשרף. משהו לא עובד במתכון הזה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי עדי, השוקולד כן נמס (הוא לא משתטח על התבנית, אבל כן נמס), יכול להיות שנשארה אותה הצורה של הטבלה וחשבתם שאולי היא לא נמסה?

    Avatar
    ביטון אורלי

    הכל מדהים אוהבת את המוצרים שלכם מאוד

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות