רקע אלפרו
קאבר דסקטופ אלפרו

יאמי ובריא: פשטידת ירקות פרווה וללא גלוטן

מה קורה כשמחברים פרחי ברוקולי, גמבה אדומה, בצל, ביצים ורוטב? מקבלים פשטידת ירקות פרווה ללא גלוטן, לארוחה קלילה וטעימה
מה קורה כשמחברים פרחי ברוקולי, גמבה אדומה, בצל, ביצים ורוטב? מקבלים פשטידת ירקות פרווה ללא גלוטן, לארוחה קלילה וטעימה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    888
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 887.5 קק״ל 887.5 קק״ל
    פחמימות 18.3 גרם 18.3 גרם
    שומן 66.0 גרם 66.0 גרם
    נתרן 3109.4 מ״ג 3109.4 מ״ג
    חלבון 37.8 גרם 37.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 8.4 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 181.7 מ״ג 181.7 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 925.7 מ״ג 925.7 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    888
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 887.5 קק״ל 887.5 קק״ל
    פחמימות 18.3 גרם 18.3 גרם
    שומן 66.0 גרם 66.0 גרם
    נתרן 3109.4 מ״ג 3109.4 מ״ג
    חלבון 37.8 גרם 37.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 8.4 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 181.7 מ״ג 181.7 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 925.7 מ״ג 925.7 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור

פשטידת ירקות פרווה שהיא קלילה ולא מכבידה לארוחת צהריים או ערב. ברוקולי וגמבה אדומה הם הכוכבים בפשטידה ללא גלוטן.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  2. משמנים את תבנית האפייה, אפשר לרפד בנייר אפייה.
  3. מביאים לרתיחה סיר עם שפע מים מומלחים.

    פשטידת ירקות ללא גלוטן 5
    מערבבים בקערה את הירקות, הקמח והסויה לבישול

  4. מוסיפים את פרחי הברוקולי ומבשלים במשך כ-3 דקות.
  5. מסננים את הברוקולי מעבירים לקערה גדולה.
  6. מוסיפים לקערה את הבצל, הפלפל והקמח ומערבבים.

    פשטידת ירקות ללא גלוטן 1
    מפזרים מעל שקדים טחונים

  7. מוסיפים גם את הביצים, הסויה לבישול והתבלינים ומערבבים שוב.
  8. יוצקים את התערובת לתבנית.
  9. מפזרים מעל שקדים טחונים, מתיזים שמן ואופים במשך 40-45 דקות להזהבה יפה.
  10. מצננים כ-10 דקות, חותכים ומגישים.

    ריזוטו מוקרם טבעוני2
    פשטידת ירקות פרווה וללא גלוטן. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה חן

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות