כדורי עוף בשומשום עם רוטב צ’ילי מתוק

אהרוני מכין את אחת המנות המיתולוגיות שלו - כדורי עוף בשומשום עם רוטב צ'ילי מתוק. לפני שתשימו לב כל הכדורים ייעלמו וייחטפו ישר מהמחבת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל, השום, הג’ינג’ר והכוסברה. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  2. שמים בקערה את כל רכיבי הכדורים מלבד השומשום. מערבבים היטב.
  3. יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. בקערה קטנה שמים את השומשום. מגלגלים את הכדורים בשומשום כך שיצופו מכל צדיהם.
  5. מחממים שמן לטיגון עמוק. כשהוא חם, מטגנים את הכדורים כ-3 דקות, עד שהם מזהיבים.
  6. מגישים עם רוטב צ’ילי מתוק.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 189.6 קק״ל 2275.3 קק״ל
פחמימות 5.4 גרם 64.2 גרם
שומן 12.6 גרם 150.7 גרם
נתרן 399.3 מ״ג 4791.4 מ״ג
חלבון 13.3 גרם 159.5 גרם
סיבים תזונתיים 2.6 גרם 30.9 גרם
שומן רווי 2.4 גרם 28.6 גרם
כולסטרול 50.3 מ״ג 603.8 מ״ג
סידן 211.1 מ״ג 2533.5 מ״ג
ברזל 3.9 מ״ג 46.2 מ״ג
אשלגן 270.6 מ״ג 3246.7 מ״ג
אבץ 2.1 מ״ג 24.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    חנה ישראל

    אפשר להחליף את הפרגית הטחונה לעוף טחון? או שזה ייצא יבש מדי?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר בהחלט, אך מוטב עם פרגית כדי להימנע ממצב של התייבשות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody