ככה תכינו בולונז בסיסי מושלם!

תמרה ועומר מלמדים אתכם להכין בולונז קלאסי בסיסי, עם בצל, גזר, שום ובשר טחון, שאפשר לאכול עם פסטה או עם תוספות אחרות שאוהבים. פשוט, מהיר ומתאים לכל בני הבית
תמרה ועומר מלמדים אתכם להכין בולונז קלאסי בסיסי, עם בצל, גזר, שום ובשר טחון, שאפשר לאכול עם פסטה או עם תוספות אחרות שאוהבים. פשוט, מהיר ומתאים לכל בני הבית
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    420
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 420.4 קק״ל 1261.1 קק״ל
    פחמימות 21.2 גרם 63.6 גרם
    שומן 27.4 גרם 82.2 גרם
    נתרן 1513.0 מ״ג 4538.9 מ״ג
    חלבון 19.7 גרם 59.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 16.4 גרם
    כולסטרול 60.7 מ״ג 182.0 מ״ג
    סידן 40.5 מ״ג 121.5 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 405.2 מ״ג 1215.7 מ״ג
    אבץ 4.3 מ״ג 13.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    420
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 420.4 קק״ל 1261.1 קק״ל
    פחמימות 21.2 גרם 63.6 גרם
    שומן 27.4 גרם 82.2 גרם
    נתרן 1513.0 מ״ג 4538.9 מ״ג
    חלבון 19.7 גרם 59.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 16.4 גרם
    כולסטרול 60.7 מ״ג 182.0 מ״ג
    סידן 40.5 מ״ג 121.5 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 405.2 מ״ג 1215.7 מ״ג
    אבץ 4.3 מ״ג 13.0 מ״ג
    סגור

רוטב בולונז לפסטה, הוא רוטב טעים, קל להכנה, המתאים למבוגרים וגם לילדים.

פסטה ברוטב בולונז, היא מסוג המאכלים שמכינים בסיר אחד ומקבלים ארוחה שלמה שיש בה הכל: פחמימה, בשר וירקות.

מקור הרוטב בבולוניה, שבאיטליה, שם נוהגים להגיש אותו עם פסטה מסוג טליאטלה. אבל מחוץ לאיטליה, דווקא נוהגים להגיש בולונז עם ספגטי או עם פסטה קצרה (כמו ריגטוני).

ספגטי בולונז מתאים לחודשי החורף הקרים, אבל מתאים כארוחה משביעה וטובה גם בחודשי הקיץ, זו ארוחה מצוינת לכל עונות השנה.

אם אתם קצרים בזמן ורוצים לתקתק ארוחה מזינה ומנצחת – אל תחשבו פעמיים. 5 דקות הכנה ויש לכם ארוחה לכל המשפחה.

אפשר גם להשתמש בפסטה ללא גלוטן וניתן גם להשתמש ברוטב הקלאסי הזה להכנת לזניה בשרית.

יש שממש משתוללים ומגישים את הרוטב עם פתיתים ואפילו עם אורז ופירה. הסוד הוא ברוטב, אתם תבחרו את התוספת האהובה עליכם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בסיר רחב ושטוח (סוטאז’) מחממים שמן זית ומוסיפים בצל, גזר, שום כתוש ומערבבים.
  2. מוסיפים מעל בשר טחון ומערבבים יחד עד שהבשר משנה את צבעו לאפרפר.
  3. מוסיפים צנצנת רוטב עגבניות של MUTTI, מוסיפים מלח ופלפל ונותנים לרוטב להתבשל ולהצטמצם כרבע שעה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ככה תכינו בולונז בסיסי מושלם!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות