ככה תכינו בולונז בסיסי מושלם!

תמרה ועומר מלמדים אתכם להכין בולונז קלאסי בסיסי, עם בצל, גזר, שום ובשר טחון, שאפשר לאכול עם פסטה או עם תוספות אחרות שאוהבים. פשוט, מהיר ומתאים לכל בני הבית
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב ושטוח (סוטאז’) מחממים שמן זית ומוסיפים בצל, גזר, שום כתוש ומערבבים.
  2. מוסיפים מעל בשר טחון ומערבבים יחד עד שהבשר משנה את צבעו לאפרפר.
  3. מוסיפים צנצנת רוטב עגבניות של MUTTI, מוסיפים מלח ופלפל ונותנים לרוטב להתבשל ולהצטמצם כרבע שעה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 483.1 קק״ל 1449.4 קק״ל
פחמימות 20.2 גרם 60.7 גרם
שומן 35.2 גרם 105.5 גרם
נתרן 1735.9 מ״ג 5207.7 מ״ג
חלבון 19.6 גרם 58.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 5.4 גרם
שומן רווי 7.2 גרם 21.7 גרם
כולסטרול 57.3 מ״ג 172.0 מ״ג
סידן 34.0 מ״ג 102.1 מ״ג
ברזל 1.7 מ״ג 5.2 מ״ג
אשלגן 401.9 מ״ג 1205.8 מ״ג
אבץ 3.4 מ״ג 10.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody