כל מה שטעים בצלחת אחת: פילה סלמון ואספרגוס ברוטב טריאקי

לשים בתבנית, למרוח רוטב ולהכניס לתנור! זה כל מה שהמתכון המושלם של מעין טרודל דורש מכם. מתכון קל ונהדר שמשלב את כל הדברים הכי טובים בצלחת אחת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מסדרים את פילה הסלמון והאספרגוס בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. מורחים בנדיבות רוטב טריאקי של קנור באמצעות מברשת על הדגים והאספרגוס.
  3. מפזרים מעל שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך חצי שעה עד שהדג מתקרמל והאספרגוס מתרכך.
  4. מגישים: מעברים את פילה הדג עם מחצית מכמות האספרגוס לצלחת הגשה, מומלץ להגיש עם אורז לבן, מפזרים בצל ירוק מעל הדג ובתיאבון!

    סלמון ואספרגוס בטריאקי. צילום: מעין טרודל
    סלמון ואספרגוס בטריאקי. צילום: מעין טרודל

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 127.2 קק״ל 254.4 קק״ל
פחמימות 13.7 גרם 27.3 גרם
סוכר 11.6 גרם 23.1 גרם
שומן 7.3 גרם 14.6 גרם
נתרן 410.7 מ״ג 821.3 מ״ג
חלבון 3.0 גרם 6.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 2.8 גרם
שומן רווי 1.1 גרם 2.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 7.2 מ״ג 14.4 מ״ג
ברזל 1.8 מ״ג 3.5 מ״ג
אשלגן 56.2 מ״ג 112.3 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 1.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    ורד עציוני

    הכנתי ויצא לי בול כמוכם

      Avatar
      Foody Foody

      כל הכבוד! כיף לשמוע!