עוף טוב - מהמשק לצלחת

כמה פשוט ככה טעים – עוף וירקות בתנור שכולם כולם אוהבים

כמה פשוט ככה טעים - עוף בתנור צבעוני ובריא עם תפוחי אדמה צלויים, עגבניות ובצל. ארוחה שלמה לכל המשפחה שמכינים בכמה דקות בתבנית אחת
כמה פשוט ככה טעים - עוף בתנור צבעוני ובריא עם תפוחי אדמה צלויים, עגבניות ובצל. ארוחה שלמה לכל המשפחה שמכינים בכמה דקות בתבנית אחת
  • יעל טל
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    486
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 486.3 קק״ל 1945.3 קק״ל
    פחמימות 376.0 גרם 1504.0 גרם
    שומן 380.2 גרם 1520.7 גרם
    נתרן 762.7 מ״ג 3050.6 מ״ג
    חלבון 371.0 גרם 1484.1 גרם
    סיבים תזונתיים 371.4 גרם 1485.6 גרם
    שומן רווי 371.4 גרם 1485.7 גרם
    כולסטרול 370.0 מ״ג 1480.0 מ״ג
    סידן 386.5 מ״ג 1546.0 מ״ג
    ברזל 370.4 מ״ג 1481.7 מ״ג
    אשלגן 595.9 מ״ג 2383.6 מ״ג
    אבץ 370.1 מ״ג 1480.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    486
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 486.3 קק״ל 1945.3 קק״ל
    פחמימות 376.0 גרם 1504.0 גרם
    שומן 380.2 גרם 1520.7 גרם
    נתרן 762.7 מ״ג 3050.6 מ״ג
    חלבון 371.0 גרם 1484.1 גרם
    סיבים תזונתיים 371.4 גרם 1485.6 גרם
    שומן רווי 371.4 גרם 1485.7 גרם
    כולסטרול 370.0 מ״ג 1480.0 מ״ג
    סידן 386.5 מ״ג 1546.0 מ״ג
    ברזל 370.4 מ״ג 1481.7 מ״ג
    אשלגן 595.9 מ״ג 2383.6 מ״ג
    אבץ 370.1 מ״ג 1480.6 מ״ג
    סגור

בא לכם על ארוחה ביתית שקל להכין, בלי הרבה כלים ועם הרבה טעם?

קחו קערה ותבנית, ערבבו נתחי עוף עם ירקות, הכניסו לתנור ובזמן שהעוף בתנור הכינו לכם כוס תה, נוחו והופ! הארוחה מוכנה! 

טיפ קטן: הניחו בתנור תבנית נוספת עם מים (ליטר וחצי יספיקו) והעוף לא יתייבש.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מרתיחים סיר בינוני עם מים מומלחים וכשהמים רותחים מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה (אין צורך לקלף).
  3. מבשלים במים רותחים כ-5 דקות. מסננים מהמים ומניחים בצד.
  4. מניחים את נתחי העוף בקערה עם בצל, פטריות, עגבניות, רוזמרין, תימין, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  5. חותכים בידיים את תפוחי האדמה בצורה גסה (אפשר גם בסכין) ומוסיפים לקערת העוף והירקות, מערבבים שוב.
  6. מעבירים את העוף והירקות לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור לשעה (יש להפוך את העוף בזהירות אחרי כחצי שעה, רצוי גם את הירקות) כשהעוף “שזוף” מוציאים מהתנור ומגישים.עוף בתנור עם ירקות 33333
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כמה פשוט ככה טעים – עוף וירקות בתנור שכולם כולם אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    סלי ראובני

תגובות (12)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      חידוש מרענן ((: וטעים!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות