כנפיים זהובות ברוטב צ׳ילי וסויה

רוצים להכין ארוחה מהירה אבל העוף עדיין במקפיא? בואו לגלות איך להכין, במהירות ובקלות, כנפיים זהובות ברוטב צ'ילי משלב ההקפאה ועד שזה מוגש בצלחת
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים את הסיר הקרמי במכשיר ובתוכו את סלסלת cook and crisp.
  2. יוצקים פנימה 1/2 כוס מים.
  3. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ, בוחרים עוצמה גבוהה ומכוונים ל-5 דקות במצב אידוי (חשוב לוודא שהשסתום נמצע על מצב Seal).
  4. בסיום הבישול משחררים את הלחץ על ידי הזזת השסתום ולאחר שכל האוויר יצא מסירים את המכסה.
  5. בינתיים מערבבים את מצרכי המרינדה בקערה.
  6. כשהכנפיים מוכנות מנגבים אותן מעט עם נייר סופג ומעבירים למרינדה. משרים במרינדה כמה דקות לספיגת טעמים.
  7. מחזירים את הכנפיים לסלסלה שנמצאת מעל הסיר, וסוגרים עם מכסה ההשחמה. שומרים את המרינדה.
  8. מכוונים למצב ‘טיגון באוויר חם’ בטמפרטורה של 180 מעלות. מכוונים את הזמן ל-20 דקות ולוחצים על התחל.
  9. לאחר 10 דקות פותחים את המכסה, מברישים ביתרת המרינדה וממשיכים לטגן באוויר החם עד שהן מקבלות צבע זהוב לפי טעמכם.

הערות

  • במקום כנפיים ניתן להשתמש בשוקי עוף או חזה עוף. במקרה הזה חשוב להוסיף עוד 5 דקות לפחות לזמן הטיגון באוויר חם

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 46.1 קק״ל 184.5 קק״ל
פחמימות 8.6 גרם 34.3 גרם
שומן 0.8 גרם 3.3 גרם
נתרן 970.7 מ״ג 3882.7 מ״ג
חלבון 1.2 גרם 4.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרם
שומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 7.1 מ״ג 28.2 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
אשלגן 67.5 מ״ג 270.2 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody