< רקע נינג'ה

כנפיים זהובות ברוטב צ׳ילי וסויה

רוצים להכין ארוחה מהירה אבל העוף עדיין במקפיא? בואו לגלות איך להכין, במהירות ובקלות, כנפיים זהובות ברוטב צ'ילי משלב ההקפאה ועד שזה מוגש בצלחת
רוצים להכין ארוחה מהירה אבל העוף עדיין במקפיא? בואו לגלות איך להכין, במהירות ובקלות, כנפיים זהובות ברוטב צ'ילי משלב ההקפאה ועד שזה מוגש בצלחת
  • Ninja
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    46
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 46.1 קק״ל 184.5 קק״ל
    פחמימות 8.6 גרם 34.3 גרם
    שומן 0.8 גרם 3.3 גרם
    נתרן 315.9 מ״ג 1263.6 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 4.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.1 מ״ג 28.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 67.5 מ״ג 270.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    46
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 46.1 קק״ל 184.5 קק״ל
    פחמימות 8.6 גרם 34.3 גרם
    שומן 0.8 גרם 3.3 גרם
    נתרן 315.9 מ״ג 1263.6 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 4.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.1 מ״ג 28.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 67.5 מ״ג 270.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שמים את הסיר הקרמי במכשיר ובתוכו את סלסלת cook and crisp.
  2. יוצקים פנימה 1/2 כוס מים.
  3. מוסיפים את הכנפיים וסוגרים עם מכסה סיר הלחץ, בוחרים עוצמה גבוהה ומכוונים ל-5 דקות במצב אידוי (חשוב לוודא שהשסתום נמצע על מצב Seal).
  4. בסיום הבישול משחררים את הלחץ על ידי הזזת השסתום ולאחר שכל האוויר יצא מסירים את המכסה.
  5. בינתיים מערבבים את מצרכי המרינדה בקערה.
  6. כשהכנפיים מוכנות מנגבים אותן מעט עם נייר סופג ומעבירים למרינדה. משרים במרינדה כמה דקות לספיגת טעמים.
  7. מחזירים את הכנפיים לסלסלה שנמצאת מעל הסיר, וסוגרים עם מכסה ההשחמה. שומרים את המרינדה.
  8. מכוונים למצב ‘טיגון באוויר חם’ בטמפרטורה של 180 מעלות. מכוונים את הזמן ל-20 דקות ולוחצים על התחל.
  9. לאחר 10 דקות פותחים את המכסה, מברישים ביתרת המרינדה וממשיכים לטגן באוויר החם עד שהן מקבלות צבע זהוב לפי טעמכם.

 

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

הערות

  • במקום כנפיים ניתן להשתמש בשוקי עוף או חזה עוף. במקרה הזה חשוב להוסיף עוד 5 דקות לפחות לזמן הטיגון באוויר חם
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כנפיים זהובות ברוטב צ׳ילי וסויה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אורית בכור

    יש קצת בעיה ברשימת המצרכים עם המים והכנפיים

      Avatar
      Foody Foody

      היי אורית, נשמח אם תפרטי על איזה בעיה מדובר. שבוע טוב!

קטגוריות

אביזרים

תגיות