-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 647.3 קק״ל 1294.6 קק״לפחמימות 117.8 גרם 235.6 גרםשומן 7.6 גרם 15.2 גרםנתרן 1686.9 מ״ג 3373.7 מ״גחלבון 5.0 גרם 9.9 גרםסיבים תזונתיים 7.5 גרם 15.0 גרםשומן רווי 1.1 גרם 2.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 83.8 מ״ג 167.6 מ״גברזל 2.9 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 782.1 מ״ג 1564.2 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-50 דק׳
-
קלוריות647
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 647.3 קק״ל 1294.6 קק״לפחמימות 117.8 גרם 235.6 גרםשומן 7.6 גרם 15.2 גרםנתרן 1686.9 מ״ג 3373.7 מ״גחלבון 5.0 גרם 9.9 גרםסיבים תזונתיים 7.5 גרם 15.0 גרםשומן רווי 1.1 גרם 2.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 83.8 מ״ג 167.6 מ״גברזל 2.9 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 782.1 מ״ג 1564.2 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 20 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-50 דק׳ | קלוריות 647 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
חמוצים
-
1 בצל בינוני
-
1 מלפפון ירוק בינוני
-
1 גזר בינוניקלוף
-
1 שן שוםכתושה
-
1 כף שורש ג’ינג’רמגורר
-
1 1/4 כוסות חומץ 5%
-
1 כוס מים
-
3 כפות סוכר לבן
-
1/2 כפית מלח דק
פרגית
-
2 יחידות סטייק פרגית
-
1 שן שוםכתושה
-
1 כפית שורש ג’ינג’רמגורר
-
1 כף רוטב הויסין
-
2 כפות רוטב סויה
-
2 כפות מירין
הרכבת הכריך
-
1 יחידה בגט לבן
-
3 כפות מיונז יפני
-
1/2 כוס כוסברה
-
12 עלי נענע
-
1 כף ממרח שום ופלפל צ’ילי
אופן הכנה
- מכינים את החמוצים: חותכים את הגזר והבצל לגפרורים, מרוקנים את המלפפון מהליבה וחותכים לגפרורים גם כן. מכניסים את הירקות לשקית הזיפר עם מרכיבי התחמיץ ומניחים במקרר למינימום של שעה (עדיף לחכות כיממה להעמקת הטעמים).
- מכינים את הפרגית: מערבבים את מרכיבי המשרה, מוסיפים את סטייק הפרגית ומעסים היטב. גם את סטייק הפרגית אפשר להשרות בשקית הזיפר למינימום של שעה או למשך יממה להעמקת הטעמים.
- צורבים את הפרגית עם כל המשרה על מחבת על אש גבוהה, מנמיכם לאש בינונית, סוגרים את המכסה וממשיכים לצרוב כ3-4 דקות או עד שהפרגית מוכנה. חשוב להפוך אותה מצד לצד כל 2 דקות בערך שלא תישרף.
- מניחים על קרש החיתוך את הפרגית, מוסיפים את הירקות חמוצים בנדיבות, כוסברה, נענע וממרח שום ופלפל צ׳ילי. קוצצים את הכל בעזרת סכין חדה ומערבבים לאיחוד.
- מרכיבים את הסנדוויץ: פותחים את הבאגט לאורכו, מורחים מיונז יפני בנדיבות, מניחים את המלית בנדיבות וסוגרים את הסנדוויץ’. ניתן לעטוף בעזרת נייר אפייה אם אוהבים:) מגישים ובתיאבון!
אופן הכנה
- מכינים את החמוצים: חותכים את הגזר והבצל לגפרורים, מרוקנים את המלפפון מהליבה וחותכים לגפרורים גם כן. מכניסים את הירקות לשקית הזיפר עם מרכיבי התחמיץ ומניחים במקרר למינימום של שעה (עדיף לחכות כיממה להעמקת הטעמים).
- מכינים את הפרגית: מערבבים את מרכיבי המשרה, מוסיפים את סטייק הפרגית ומעסים היטב. גם את סטייק הפרגית אפשר להשרות בשקית הזיפר למינימום של שעה או למשך יממה להעמקת הטעמים.
- צורבים את הפרגית עם כל המשרה על מחבת על אש גבוהה, מנמיכם לאש בינונית, סוגרים את המכסה וממשיכים לצרוב כ3-4 דקות או עד שהפרגית מוכנה. חשוב להפוך אותה מצד לצד כל 2 דקות בערך שלא תישרף.
- מניחים על קרש החיתוך את הפרגית, מוסיפים את הירקות חמוצים בנדיבות, כוסברה, נענע וממרח שום ופלפל צ׳ילי. קוצצים את הכל בעזרת סכין חדה ומערבבים לאיחוד.
- מרכיבים את הסנדוויץ: פותחים את הבאגט לאורכו, מורחים מיונז יפני בנדיבות, מניחים את המלית בנדיבות וסוגרים את הסנדוויץ’. ניתן לעטוף בעזרת נייר אפייה אם אוהבים:) מגישים ובתיאבון!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן