סנו רקע

כריך באן מי ויאטנמי

כריך באן מי ויאטנמי מלא בכל טוב - פרגיות במרינדת הויסין מתקתקה, ירקות מוחמצים שמכינים במהירות ורטבים מעולים
כריך באן מי ויאטנמי מלא בכל טוב - פרגיות במרינדת הויסין מתקתקה, ירקות מוחמצים שמכינים במהירות ורטבים מעולים
  • דנה רייכר
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    647
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 647.3 קק״ל 1294.6 קק״ל
    פחמימות 117.8 גרם 235.6 גרם
    שומן 7.6 גרם 15.2 גרם
    נתרן 1686.9 מ״ג 3373.7 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 9.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.5 גרם 15.0 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 2.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 83.8 מ״ג 167.6 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 782.1 מ״ג 1564.2 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    647
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 647.3 קק״ל 1294.6 קק״ל
    פחמימות 117.8 גרם 235.6 גרם
    שומן 7.6 גרם 15.2 גרם
    נתרן 1686.9 מ״ג 3373.7 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 9.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.5 גרם 15.0 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 2.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 83.8 מ״ג 167.6 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 782.1 מ״ג 1564.2 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
דנה רייכר
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חמוצים

פרגית

הרכבת הכריך


אופן הכנה

  1. מכינים את החמוצים: חותכים את הגזר והבצל לגפרורים, מרוקנים את המלפפון מהליבה וחותכים לגפרורים גם כן. מכניסים את הירקות לשקית הזיפר עם מרכיבי התחמיץ ומניחים במקרר למינימום של שעה (עדיף לחכות כיממה להעמקת הטעמים).
  2. מכינים את הפרגית: מערבבים את מרכיבי המשרה, מוסיפים את סטייק הפרגית ומעסים היטב. גם את סטייק הפרגית אפשר להשרות בשקית הזיפר למינימום של שעה או למשך יממה להעמקת הטעמים.
  3. צורבים את הפרגית עם כל המשרה על מחבת על אש גבוהה, מנמיכם לאש בינונית, סוגרים את המכסה וממשיכים לצרוב כ3-4 דקות או עד שהפרגית מוכנה. חשוב להפוך אותה מצד לצד כל 2 דקות בערך שלא תישרף.
  4. מניחים על קרש החיתוך את הפרגית, מוסיפים את הירקות חמוצים בנדיבות, כוסברה, נענע וממרח שום ופלפל צ׳ילי. קוצצים את הכל בעזרת סכין חדה ומערבבים לאיחוד.
  5. מרכיבים את הסנדוויץ: פותחים את הבאגט לאורכו, מורחים מיונז יפני בנדיבות, מניחים את המלית בנדיבות וסוגרים את הסנדוויץ’. ניתן לעטוף בעזרת נייר אפייה אם אוהבים:) מגישים ובתיאבון!
כריך באן מי ויאטנמי2
כריך באן מי ויאטנמי. צילום: דנה רייכר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות