כריך צמחוני עם מטבוחה מושלמת שעושים בצ’יק

פינוק לצהרי שישי - כריך צמחוני עם מטבוחה וירקות צלויים בתנור. כדי שזה יהיה מוכן מהר סידרנו לכם מתכון עם פטנט לבישול מטבוחה מושלמת במעט עבודה
פינוק לצהרי שישי - כריך צמחוני עם מטבוחה וירקות צלויים בתנור. כדי שזה יהיה מוכן מהר סידרנו לכם מתכון עם פטנט לבישול מטבוחה מושלמת במעט עבודה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    234
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 233.8 קק״ל 701.5 קק״ל
    פחמימות 33.2 גרם 99.7 גרם
    סוכר 20.8 גרם 62.3 גרם
    שומן 35.0 גרם 104.9 גרם
    נתרן 1053.5 מ״ג 3160.5 מ״ג
    חלבון 18.3 גרם 54.9 גרם
    סיבים תזונתיים 18.8 גרם 56.5 גרם
    שומן רווי 18.7 גרם 56.2 גרם
    כולסטרול 17.5 מ״ג 52.5 מ״ג
    סידן 25.6 מ״ג 76.9 מ״ג
    ברזל 17.8 מ״ג 53.5 מ״ג
    אשלגן 163.0 מ״ג 489.0 מ״ג
    אבץ 17.6 מ״ג 52.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    234
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 233.8 קק״ל 701.5 קק״ל
    פחמימות 33.2 גרם 99.7 גרם
    סוכר 20.8 גרם 62.3 גרם
    שומן 35.0 גרם 104.9 גרם
    נתרן 1053.5 מ״ג 3160.5 מ״ג
    חלבון 18.3 גרם 54.9 גרם
    סיבים תזונתיים 18.8 גרם 56.5 גרם
    שומן רווי 18.7 גרם 56.2 גרם
    כולסטרול 17.5 מ״ג 52.5 מ״ג
    סידן 25.6 מ״ג 76.9 מ״ג
    ברזל 17.8 מ״ג 53.5 מ״ג
    אשלגן 163.0 מ״ג 489.0 מ״ג
    אבץ 17.6 מ״ג 52.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
מערכת Foody
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מטבוחה

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל, השום והצ’ילי עד להזהבה. 
  2. מוסיפים את הפלפלים הקלויים ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את רוטב העגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים את המטבוחה ללא מכסה במשך כ-20 דקות או עד שהיא מצטמצמת ומסמיכה.
  4. מתבלים במלח וסוכר, טועמים ומתקנים את התיבול.
  5. בינתיים צולים את הירקות בתנור עד לריכוך.

    כריך צמחוני עם מטבוחה 3
    צולים את הירקות עד לריכוך. סטיילינג: מיה הילל, צילום: גיל אבירם

  6. חותכים את הלחמנייה לאורך ומורחים מטבוחה בכמות הרצויה.

    כריך צמחוני עם מטבוחה 5
    מורחים כמות נדיבה של מטבוחה. סטיילינג: מיה הילל, צילום: גיל אבירם

  7. מוסיפים פרוסות של הירקות הצלויים ומגישים מיד.

    כריך צמחוני עם מטבוחה 2
    כריך עם ירקות צלויים ומטבוחה פטנט. סטיילנג: מיה הילל, צילום: גיל אבירם

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כריך צמחוני עם מטבוחה מושלמת שעושים בצ’יק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות