כריך של שישי – אבל טבעוני! שניצל, מטבוחה וחצילים זה שילוב מושלם!
הגודל כן קובע! - שלוש קומות של חלה טריה שיוצרת כריך משגע עם שניצל טופו, חציל וממרח מטבוחה חריף. תכינו ותתענגו
הגודל כן קובע! - שלוש קומות של חלה טריה שיוצרת כריך משגע עם שניצל טופו, חציל וממרח מטבוחה חריף. תכינו ותתענגו
- רות אוליבר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 702.1 קק״ל 702.1 קק״לפחמימות 101.6 גרם 101.6 גרםשומן 26.9 גרם 26.9 גרםנתרן 835.5 מ״ג 835.5 מ״גחלבון 18.1 גרם 18.1 גרםסיבים תזונתיים 19.2 גרם 19.2 גרםשומן רווי 3.7 גרם 3.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 273.9 מ״ג 273.9 מ״גברזל 9.6 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 1408.1 מ״ג 1408.1 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 2.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות702
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 702.1 קק״ל 702.1 קק״לפחמימות 101.6 גרם 101.6 גרםשומן 26.9 גרם 26.9 גרםנתרן 835.5 מ״ג 835.5 מ״גחלבון 18.1 גרם 18.1 גרםסיבים תזונתיים 19.2 גרם 19.2 גרםשומן רווי 3.7 גרם 3.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 273.9 מ״ג 273.9 מ״גברזל 9.6 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 1408.1 מ״ג 1408.1 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 2.5 מ״גסגור
רעבים לכריך מפנק ומשביע? מצוין! הכנו עבורכם את הכריך האולטימטיבי לשישי ותכלס? לכל יום שבא לכם להתפנק. כריך חלה עם שניצל טופו, מטבוחה, חצילים וכל מה שטוב ומענג. לבריאות.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 702 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
כריך
-
2 יחידות שניצל טופו בטעם עוף משק ויילראו שניצל טופו בטעם פיקנטי של משק ויילר
-
1 חציל בינוניפרוס לפרוסות בעובי 2 ס"מ כל אחת
-
2 כפות שמן זית
-
קורט מלח דק
-
קורט סוכר לבן
-
3 פרוסות חלה טרייה2 ס"מ כל פרוסה
-
6 כפות סלט מטבוחה
-
6 גבעולי פטרוזיליה
-
1 בצל סגול קטןפרוס דק
הגשה
-
חופן בצל ירוק
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מניחים את פרוסות החציל על תבנית, מורחים בעזרת מברשת שמן, מפזרים מלח וסוכר על כל פרוסה. מבצעים את אותה הפעולה משני הצדדים.
- מכניסים לתנור למשך 25 דקות או עד שהחצילים מזהיבים ורכים. מוציאים ומניחים בצד.
- במקביל, מניחים על תבנית נוספת את השניצלים ואופים במשך 10 דקות בתנור, עד שמתחילים להזהיב מעט. מוציאים ומניחים בצד.
- מכינים את הכריך: מורחים מטבוחה על הפרוסה הראשונה, מניחים פרוסת בצל ומעל מכסים בפרוסות חציל, מעליהם מניחים שניצל ומעט עלי פטרוזיליה.
- לוקחים פרוסה שנייה, מורחים במטבוחה בצד אחד, ומניחים מעל השניצל. מורחים את הצד השני של הפרוסה במטבוחה.
- מניחים מעל מעט בצל פרוס דק, חצילים, שניצל ועלים ירוקים של פטרוזיליה.
- לוקחים את הפרוסה השלישית מורחים צד אחד במטבוחה ומניחים על השניצל, לוחצים קלות ומגישים עם טחינה ובצל ירוק ליד.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מניחים את פרוסות החציל על תבנית, מורחים בעזרת מברשת שמן, מפזרים מלח וסוכר על כל פרוסה. מבצעים את אותה הפעולה משני הצדדים.
- מכניסים לתנור למשך 25 דקות או עד שהחצילים מזהיבים ורכים. מוציאים ומניחים בצד.
- במקביל, מניחים על תבנית נוספת את השניצלים ואופים במשך 10 דקות בתנור, עד שמתחילים להזהיב מעט. מוציאים ומניחים בצד.
- מכינים את הכריך: מורחים מטבוחה על הפרוסה הראשונה, מניחים פרוסת בצל ומעל מכסים בפרוסות חציל, מעליהם מניחים שניצל ומעט עלי פטרוזיליה.
- לוקחים פרוסה שנייה, מורחים במטבוחה בצד אחד, ומניחים מעל השניצל. מורחים את הצד השני של הפרוסה במטבוחה.
- מניחים מעל מעט בצל פרוס דק, חצילים, שניצל ועלים ירוקים של פטרוזיליה.
- לוקחים את הפרוסה השלישית מורחים צד אחד במטבוחה ומניחים על השניצל, לוחצים קלות ומגישים עם טחינה ובצל ירוק ליד.
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אני לא טבעונית אבל המנה ממש מזמינה
אז תכיני ותעדכני איך יצא!
איפה ניתן לקנות את המוצרים שלכם? ?
בכל רשתות השיווק הנבחרות