רקע ברימאג

הקרואסון שכולם מדברים עליו, ומה הקשר לאוריאו?

קרין גורן ועדיקוש מגשימות פנטזיות ומציגות לכם מתכון לקוראסון אוורירי של החלומות בטעם אוריאו שכל אחד יכול להכין בבית בקלות
קרין גורן ועדיקוש מגשימות פנטזיות ומציגות לכם מתכון לקוראסון אוורירי של החלומות בטעם אוריאו שכל אחד יכול להכין בבית בקלות
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    484
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 483.5 קק״ל 4834.5 קק״ל
    פחמימות 19.5 גרם 194.6 גרם
    שומן 43.1 גרם 431.3 גרם
    נתרן 48.9 מ״ג 489.1 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 45.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 23.1 גרם 230.6 גרם
    כולסטרול 140.2 מ״ג 1402.4 מ״ג
    סידן 73.2 מ״ג 732.2 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    אשלגן 176.0 מ״ג 1760.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    484
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 483.5 קק״ל 4834.5 קק״ל
    פחמימות 19.5 גרם 194.6 גרם
    שומן 43.1 גרם 431.3 גרם
    נתרן 48.9 מ״ג 489.1 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 45.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 23.1 גרם 230.6 גרם
    כולסטרול 140.2 מ״ג 1402.4 מ״ג
    סידן 73.2 מ״ג 732.2 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    אשלגן 176.0 מ״ג 1760.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

הברשה

מילוי

גנאש שוקולד

אפשרות לשדרוגים


אופן הכנה: 

  1. מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות.
  2. פותחים את הבצק על נייר אפייה, מרדדים לצורת מלבן בעובי 4 מ״מ על משטח מקומח.
  3. חותכים למשולשים שווים בגודלם, בסיס 10 ס״מ על אורך 15 ס״מ.
  4. מגלגלים כל משולש מהבסיס לקודקוד ויוצרים קרואסון.
  5. מניחים על מגש אפייה משומן במרווחים שווים ומתפיחים בטמפרטורת החדר.
  6. מברישים בביצה טרופה ומכניסים לאפיה כ-20 דקות או עד הזהבה. מצננים.
  7. לאחר שהקרואסון התקרר חוצים אותו במרכז כמו כריך.
  8. מכינים את גנאש השוקולד: מניחים בקערה את השוקולד והשמנת המתוקה, ממיסים במיקרוגל עד  להמסה מלאה ומניחים בצד להצטנן.
  9. מכינים את קרם המסקרפונה: בקערת מיקסר מקציפים את המסקרפונה, השמנת המתוקה והסוכר עד לקבלת קצף יציב, מכניסים לקערה את קרם עוגיות האוריאו ומקציפים לקרם אחיד.
  10. מכינים את הקצפת: בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, הפודינג והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירים לשק זילוף.
  11. מרכיבים את המנה: חוצים קרואסון לאורכו, מורחים את גנאש השוקולד או ממרח הנוטלה, מזלפים מקרם המסקרפונה, מעל קרם המסקרפונה מזלפים קצפת, מעל הקצפת אפשר לקשט בעוד גנאש ועוגיות אוריאו חתוכות.
  12. סוגרים את כריך הקרואסון ומפדרים באבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הקרואסון שכולם מדברים עליו, ומה הקשר לאוריאו?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      קרואסון אחד 🙂

    Avatar
    דיאן

    מאיפה אני משיגה את הממרח בטעם אוראו? יש חלופה כלשהי?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות