רקע סימנס

לא לחלוקה: טירמיסו בכוסות אישיות

פירוש השם טירמיסו באיטלקית הוא "הרם אותי למעלה" וכשמו כן הוא, קינוח זה מרומם כל מצב רוח ומעלה חיוך על הפנים. המתכון המשודרג שלנו לקינוח האיטלקי המפורסם
פירוש השם טירמיסו באיטלקית הוא "הרם אותי למעלה" וכשמו כן הוא, קינוח זה מרומם כל מצב רוח ומעלה חיוך על הפנים. המתכון המשודרג שלנו לקינוח האיטלקי המפורסם
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 1]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    499
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 499.0 קק״ל 2994.2 קק״ל
    פחמימות 25.5 גרם 153.3 גרם
    שומן 40.8 גרם 244.6 גרם
    נתרן 23.8 מ״ג 143.1 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 29.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 26.1 גרם 156.6 גרם
    כולסטרול 50.3 מ״ג 302.0 מ״ג
    סידן 46.1 מ״ג 276.9 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 185.5 מ״ג 1113.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    499
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 499.0 קק״ל 2994.2 קק״ל
    פחמימות 25.5 גרם 153.3 גרם
    שומן 40.8 גרם 244.6 גרם
    נתרן 23.8 מ״ג 143.1 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 29.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 26.1 גרם 156.6 גרם
    כולסטרול 50.3 מ״ג 302.0 מ״ג
    סידן 46.1 מ״ג 276.9 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 185.5 מ״ג 1113.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בישקוטי

לגנאש שוקולד:

לקרם מסקרפונה


אופן הכנה

  1. מכינים את האספרסו: במכונת קפה מכינים אספרסו, מערבבים בקערה שטוחה ורחבה את האספרסו עם המים הרותחים וליקר הקפה ומשאירים בצד.
  2. מכינים את הגנאש: ממיסים את השוקולד והשמנת במיקרוגל או על בן מרי ומערבבים היטב עד שמתקבל גנאש חלק. שומרים בצד.
  3. מכינים את הקרם: שמים בקערת מיקסר עם וו בלון את המסקרפונה, השמנת המתוקה, הסוכר והאלכוהול ומקציפים עד שמתקבל קרם סמיך ועשיר. מעבירים לשק זילוף עם פיה חלקה.
  4. מרכיבים את הקינוח: טובלים את הבישקוטי לשנייה בתערובת הקפה ושמים בתחתית כלי הגשה (אפשר במידת הצורך לשבור את העוגיות כדי שיתאימו לגודל הכלי). יוצקים מעל כף נדיבה של גנאש השוקולד ומזלפים תלולית של הקרם. חוזרים על הפעולה עוד 2-3 פעמים, כמה שגובה הכלי מאפשר.
  5. מפזרים מעל קקאו ופולי קקאו ומגישים.

    טירמיסו. צילום: נמרוד סונדרס.
    טירמיסו. צילום: נמרוד סונדרס.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא לחלוקה: טירמיסו בכוסות אישיות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    אלון

    במרכיבים לקרם ציינתם רק גבינת מסקרפונה, סוכר ואלכוהול אבל באופן ההכנה ציינתם להוסיף שמנת מתוקה. כמה שמנת מתוקה?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות