לא צריך לבחור! לזניה על בסיס ספגטי

לזניה שילדים אוהבים מספגטי קלאסי! לזניה המורכבת משכבות של ספגטי, רוטב עגבניות, גבינות ובזיליקום, בהכנה פשוטה וקצרה שמתאימה בול לארוחת צהריים או ערב משפחתית
לזניה שילדים אוהבים מספגטי קלאסי! לזניה המורכבת משכבות של ספגטי, רוטב עגבניות, גבינות ובזיליקום, בהכנה פשוטה וקצרה שמתאימה בול לארוחת צהריים או ערב משפחתית
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    519
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 518.9 קק״ל 4151.4 קק״ל
    פחמימות 33.7 גרם 269.7 גרם
    שומן 31.6 גרם 252.6 גרם
    נתרן 1104.9 מ״ג 8838.9 מ״ג
    חלבון 30.2 גרם 241.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 25.8 גרם
    שומן רווי 17.1 גרם 136.7 גרם
    כולסטרול 154.0 מ״ג 1232.2 מ״ג
    סידן 467.4 מ״ג 3739.5 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 22.5 מ״ג
    אשלגן 576.4 מ״ג 4610.8 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 18.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    519
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 518.9 קק״ל 4151.4 קק״ל
    פחמימות 33.7 גרם 269.7 גרם
    שומן 31.6 גרם 252.6 גרם
    נתרן 1104.9 מ״ג 8838.9 מ״ג
    חלבון 30.2 גרם 241.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 25.8 גרם
    שומן רווי 17.1 גרם 136.7 גרם
    כולסטרול 154.0 מ״ג 1232.2 מ״ג
    סידן 467.4 מ״ג 3739.5 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 22.5 מ״ג
    אשלגן 576.4 מ״ג 4610.8 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 18.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ספגטי

רוטב עגבניות וגבינות

ציפוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, עד שהיא כמעט מוכנה (אל דנטה). מסננים.
  2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  3. מערבבים בקערה גדולה את שימורי העגבניות (שומרים 3 כפות בצד), הרסק, הקוטג’, הקשקבל והביצים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים שוב.
  4. בקערה נפרדת טורפים את השמנת המתוקה עם הביצה.
  5. מרכיבים את הלזניה: יוצקים לתחתית התבנית את 3 הכפות של העגבניות ששמרנו בצד ומפזרים באופן אחיד. מסדרים מעל שכבה אחידה של הספגטי. יוצקים מעל 1/3 של רוטב העגבניות והגבינות. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.
    מסדרים מעל העגבניות שכבה אחידה של הספגטי. צילום: שניר גואטה
    מסדרים מעל העגבניות שכבה אחידה של הספגטי. צילום: שניר גואטה

    יוצקים מעל שליש מרוטב העגבניות והגבינות. צילום: שניר גואטה
    יוצקים מעל שליש מרוטב העגבניות והגבינות. צילום: שניר גואטה

  6. יוצקים את הציפוי מעל שכבת רוטב העגבניות האחרונה, מפזרים בנדיבות את הפרמזן ואופים כ-30 דקות, או עד שהלזניה מזהיבה.

    מפזרים פרמז'ן מלמעלה. צילום: שניר גואטה
    מפזרים פרמז’ן מלמעלה. צילום: שניר גואטה

  7. מפזרים מעל את עלי הבזיליקום ומגישים מיד.

    לזניה על בסיס ספגטי. צילום: שניר גואטה
    לזניה על בסיס ספגטי. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא צריך לבחור! לזניה על בסיס ספגטי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    קובי

    אהלן האם אפשר להשתמש במוצרלה במקום קשקבל?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר להחליף את הקשקבל במוצרלה.

    Avatar
    טל

    מה הגודל של קופסאות השימורים עגבניות?

      Avatar
      מערכת Foody

      קופסת שימורים של 400 גרם. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות