לבבות צ’ורוס ליום האהבה
לבבות צ'ורוס ורודים בסיר הנינג'ה פוסיבול. פריך מבחוץ עם ציפוי סוכר שמתפצפץ בפה. מנה אחרונה וטעימה לוולנטיינ'ס דיי בלי להסתבך ובלי שיידבק לסיר
לבבות צ'ורוס ורודים בסיר הנינג'ה פוסיבול. פריך מבחוץ עם ציפוי סוכר שמתפצפץ בפה. מנה אחרונה וטעימה לוולנטיינ'ס דיי בלי להסתבך ובלי שיידבק לסיר
- Studio R.Y
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 99.5 קק״ל 1592.7 קק״לפחמימות 9.1 גרם 145.0 גרםשומן 6.1 גרם 97.0 גרםנתרן 70.1 מ״ג 1121.0 מ״גחלבון 2.0 גרם 32.5 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.1 גרםשומן רווי 3.4 גרם 54.6 גרםכולסטרול 45.1 מ״ג 721.4 מ״גסידן 7.0 מ״ג 112.7 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 21.9 מ״ג 351.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות100
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 99.5 קק״ל 1592.7 קק״לפחמימות 9.1 גרם 145.0 גרםשומן 6.1 גרם 97.0 גרםנתרן 70.1 מ״ג 1121.0 מ״גחלבון 2.0 גרם 32.5 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.1 גרםשומן רווי 3.4 גרם 54.6 גרםכולסטרול 45.1 מ״ג 721.4 מ״גסידן 7.0 מ״ג 112.7 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 21.9 מ״ג 351.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 100 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם חמאה
-
1 כוס מים
-
30 גרם סוכר לבן
-
1 כף תמצית וניל
-
150 גרם קמח לבן
-
2 ביצים M
-
1 קורט מלח דק
-
2 טיפות צבע מאכל אדום
-
לטיגון עמוק
אופן הכנה
- ממיסים בסיר נינג׳ה את החמאה, מוסיפים את המים, תמצית הווניל, הסוכר והמלח, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
- מוסיפים בבת אחת את כל הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק. מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומערבבים להטמעה (רק לאחר שהביצה הראשונה נטמעה היטב בבצק, נוסיף את הבאה).
- מוסיפים 2-3 טיפות של צבע מאכל בצבע אדום, נערבב היטב עד להטמעה.
- הבצק צריך להיות מעט דביק - כדי לבדוק אם הבצק מוכן נתפוס חתיכה קטנה מהבצק בין בתי אצבעות וכשנפריד את האצבעות אחת מהשניה הבצק צריך להידבק מעט לאצבעות ולעצמו.
- מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן, חותכים נייר אפייה לריבועים בגודל בו נרצה לעצב את לבבות הצ׳ורוס, ומזלפים מהבלילה לב על ריבועי נייר האפייה.
- מנקים את סיר הנינג׳ה משאריות בצק (אם נשארו), מחממים שמן לטיגון עמוק לחום של 165 מעלות ומטגנים את הצ׳ורוס כ- 2-3 דקות בכל צד.
- מוציאים ישירות לקערה עם סוכר, ומגישים עם ממרח מועדף - אנחנו בחרנו להגיש עם ריבת חלב ועוד קצת סוכר. בתאבון ויום אהבה שמח.
אופן הכנה
- ממיסים בסיר נינג׳ה את החמאה, מוסיפים את המים, תמצית הווניל, הסוכר והמלח, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
- מוסיפים בבת אחת את כל הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק. מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומערבבים להטמעה (רק לאחר שהביצה הראשונה נטמעה היטב בבצק, נוסיף את הבאה).
- מוסיפים 2-3 טיפות של צבע מאכל בצבע אדום, נערבב היטב עד להטמעה.
- הבצק צריך להיות מעט דביק - כדי לבדוק אם הבצק מוכן נתפוס חתיכה קטנה מהבצק בין בתי אצבעות וכשנפריד את האצבעות אחת מהשניה הבצק צריך להידבק מעט לאצבעות ולעצמו.
- מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן, חותכים נייר אפייה לריבועים בגודל בו נרצה לעצב את לבבות הצ׳ורוס, ומזלפים מהבלילה לב על ריבועי נייר האפייה.
- מנקים את סיר הנינג׳ה משאריות בצק (אם נשארו), מחממים שמן לטיגון עמוק לחום של 165 מעלות ומטגנים את הצ׳ורוס כ- 2-3 דקות בכל צד.
- מוציאים ישירות לקערה עם סוכר, ומגישים עם ממרח מועדף - אנחנו בחרנו להגיש עם ריבת חלב ועוד קצת סוכר. בתאבון ויום אהבה שמח.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן