לביבות גבינה תפוזיות עם ניחוח של ארץ ישראל היפה
לביבות גבינה תפוזיות, עדינות, מתוקות, מטוגנות בחמאה, מוגשות עם ריבת תפוזים וקליפות הדרים. לביבות אלגנטיות בניחוח של ארץ ישראל היפה והטעימה
לביבות גבינה תפוזיות, עדינות, מתוקות, מטוגנות בחמאה, מוגשות עם ריבת תפוזים וקליפות הדרים. לביבות אלגנטיות בניחוח של ארץ ישראל היפה והטעימה
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 95.3 קק״ל 1429.9 קק״לפחמימות 11.1 גרם 166.8 גרםשומן 4.4 גרם 65.3 גרםנתרן 42.2 מ״ג 632.7 מ״גחלבון 2.6 גרם 38.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.3 גרםשומן רווי 2.1 גרם 31.8 גרםכולסטרול 66.2 מ״ג 993.7 מ״גסידן 10.3 מ״ג 154.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 31.1 מ״ג 465.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות95
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 95.3 קק״ל 1429.9 קק״לפחמימות 11.1 גרם 166.8 גרםשומן 4.4 גרם 65.3 גרםנתרן 42.2 מ״ג 632.7 מ״גחלבון 2.6 גרם 38.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.3 גרםשומן רווי 2.1 גרם 31.8 גרםכולסטרול 66.2 מ״ג 993.7 מ״גסידן 10.3 מ״ג 154.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 31.1 מ״ג 465.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 95 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת
-
3 כפות גדושות גבינת תבוראו גבינת טבורוג
-
3 ביצים L
-
3 כפות גדושות קמח לבן
-
3 כפיות סוכר לבן
-
1 כפית קליפת תפוז
טיגון
-
50 גרם חמאהאו שמן קנולה
הגשה
-
4 כפות ריבת תפוזיםמרירה
-
2 כפיות אבקת סוכר
-
חופן קליפות תפוז מסוכרותקליפות הדרים מסוכרות מצופות שוקולד
אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערה את כל החומרים עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה.
- ממיסים מעט חמאה במחבת לטיגון.
- בעזרת כף, יוצקים 3 תלוליות של בלילת לביבות גבינה במחבת ומטגנים על להבה בינונית משני הצדדים עד להזהבה.
- משגיחים על הלביבות ולפעמים מנמיכים את גובה הלהבה כדי שייאפו מבפנים טוב, ולא רק יזהיבו מבחוץ.
- זורים על הלביבות אבקת סוכר.
- מגישים את הלביבות עם ריבת תפוזים מרירה וקליפות הדרים מצופות שוקולד.
אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערה את כל החומרים עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה.
- ממיסים מעט חמאה במחבת לטיגון.
- בעזרת כף, יוצקים 3 תלוליות של בלילת לביבות גבינה במחבת ומטגנים על להבה בינונית משני הצדדים עד להזהבה.
- משגיחים על הלביבות ולפעמים מנמיכים את גובה הלהבה כדי שייאפו מבפנים טוב, ולא רק יזהיבו מבחוץ.
- זורים על הלביבות אבקת סוכר.
- מגישים את הלביבות עם ריבת תפוזים מרירה וקליפות הדרים מצופות שוקולד.
הערות
- אפשר לטגן גם בשמן, אבל בחמאה הלביבות הרבה יותר טעימות.
הערות
- אפשר לטגן גם בשמן, אבל בחמאה הלביבות הרבה יותר טעימות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
יצאו ממש טעימות!!
תודה רבה!