לזניה גבינות מפנקת וקלה להכנה
לזניה גבינות עם רוטב עגבניות ושמנת, מושלמת לארוחת ערב רומנטית עם ניחוח איטלקי, ארוחת חג שבועות או סתם לארוחה שבא לכם להתפנק בלי להתאמץ
לזניה גבינות עם רוטב עגבניות ושמנת, מושלמת לארוחת ערב רומנטית עם ניחוח איטלקי, ארוחת חג שבועות או סתם לארוחה שבא לכם להתפנק בלי להתאמץ
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2658.1 קק״ל 5316.3 קק״לפחמימות 117.9 גרם 235.8 גרםשומן 198.1 גרם 396.2 גרםנתרן 4145.1 מ״ג 8290.2 מ״גחלבון 124.2 גרם 248.4 גרםסיבים תזונתיים 11.8 גרם 23.7 גרםשומן רווי 88.5 גרם 176.9 גרםכולסטרול 269.3 מ״ג 538.7 מ״גסידן 2554.0 מ״ג 5107.9 מ״גברזל 10.7 מ״ג 21.5 מ״גאשלגן 2128.3 מ״ג 4256.5 מ״גאבץ 12.1 מ״ג 24.2 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות2658
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2658.1 קק״ל 5316.3 קק״לפחמימות 117.9 גרם 235.8 גרםשומן 198.1 גרם 396.2 גרםנתרן 4145.1 מ״ג 8290.2 מ״גחלבון 124.2 גרם 248.4 גרםסיבים תזונתיים 11.8 גרם 23.7 גרםשומן רווי 88.5 גרם 176.9 גרםכולסטרול 269.3 מ״ג 538.7 מ״גסידן 2554.0 מ״ג 5107.9 מ״גברזל 10.7 מ״ג 21.5 מ״גאשלגן 2128.3 מ״ג 4256.5 מ״גאבץ 12.1 מ״ג 24.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 2658 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
2 קופסאות שימורים עגבניות חתוכות לקוביותאפשר גם עגבניות שלמות משומרות
-
1 קופסה רסק עגבניות
-
1 כפית חומץ בלסמי
-
1 חופן בזיליקום
-
1גביע או 200 גרם גבינת שמנת
-
1/2 כוס שמן זית
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
לזניה
-
1 חבילה עלי לזניה
-
300 גרם גבינת גאודהפרוסה או מגורדת
-
300 גרם גבינת מוצרלהפרוסה או מגורדת
-
150 גרם גבינת פרמזןמגורדת
קישוט
-
1 חופן בזיליקום
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מכניסים את כל חומרי הרוטב לקערה וטוחנים עם בלנדר מוט עד קבלת רוטב אחיד.
- מרכיבים את הלזניה: מחממים תנור ל170 מעלות חום עליון תחתון.
- בשתי תבניות אינגליש קייק שמים מעט מהרוטב, מסדרים שכבה של עלי לזניה, מורחים שכבה של הרוטב ומפזרים גבינת גאודה ומוצרלה פרוסות.
- חוזרים על השלבים עד שמרכיבים ארבע שכבות.
- מעל השכבה העליונה מפזרים גם פרמז’ן ומקשטים בעלי בזיליקום טריים.
- מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל40 דקות.
- מוציאים מהתנור, מסירים את נייר הכסף ואופים 20 דקות נוספות, עד שהגבינה למעלה מבעבעת ומתחילה לקבל צבע חום.
- מצננים 10 דקות, חותכים ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מכניסים את כל חומרי הרוטב לקערה וטוחנים עם בלנדר מוט עד קבלת רוטב אחיד.
- מרכיבים את הלזניה: מחממים תנור ל170 מעלות חום עליון תחתון.
- בשתי תבניות אינגליש קייק שמים מעט מהרוטב, מסדרים שכבה של עלי לזניה, מורחים שכבה של הרוטב ומפזרים גבינת גאודה ומוצרלה פרוסות.
- חוזרים על השלבים עד שמרכיבים ארבע שכבות.
- מעל השכבה העליונה מפזרים גם פרמז’ן ומקשטים בעלי בזיליקום טריים.
- מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל40 דקות.
- מוציאים מהתנור, מסירים את נייר הכסף ואופים 20 דקות נוספות, עד שהגבינה למעלה מבעבעת ומתחילה לקבל צבע חום.
- מצננים 10 דקות, חותכים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן