פרנץ’ טוסט מלוח עם סלט טונה

רוצים לשדרג את ארוחת הבוקר שלכם? ישראל אהרוני מכין פרנץ' טוסט מלוח עם סלט טונה וביצים קשות. והטריק? אופים את הפרנץ' טוסט בתנור בתבנית שקעים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

פרנץ' טוסט

סלט טונה

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. שוברים את הביצה לקערה קטנה וטורפים. מוזגים את החלב לקערה נוספת.
  3. טובלים את פרוסות החלה בחלב ובביצה ומכניסים לשקעים של תבנית הסיליקון. אופים כ-30 דקות, או עד להזהבה.
  4. בינתיים, ממלאים סיר במים קרים, שמים בו את הביצים ומעלים לרתיחה. מחלישים את האש ומבשלים 7 דקות לביצים קשות. מסננים ושוטפים במים קרים, קולפים.
  5. חותכים את כל הירקות לקוביות קטנטנות.
  6. מניחים את כל הירקות בקערה גדולה, מוסיפים את הטונה ומערבבים. מתבלים בלימון, שמן זית, מלח ופלפל שחור.
  7. קוצצים את הביצים הקשות ומוסיפים לסלט.
  8. מגישים את הפרנץ’ טוסט עם סלט הטונה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 98.9 קק״ל 1186.7 קק״ל
פחמימות 5.5 גרם 65.9 גרם
שומן 6.3 גרם 75.9 גרם
נתרן 195.4 מ״ג 2345.1 מ״ג
חלבון 4.6 גרם 54.9 גרם
סיבים תזונתיים 2.2 גרם 25.8 גרם
שומן רווי 1.5 גרם 17.5 גרם
כולסטרול 86.4 מ״ג 1036.8 מ״ג
סידן 44.4 מ״ג 533.3 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 9.0 מ״ג
אשלגן 261.8 מ״ג 3141.3 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 6.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody