באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

לחמג׳ון של סבתא איסה

ראובן מייסלוס מכין לחמג'ון ממתכון משפחתי, רך בפנים ופריך מבחוץ, עם תערובת בשר ומשמשים מיובשים שמוסיפים מתיקות מאזנת! ראשונה או עיקרית נהדרת לערב או לצהריים
ראובן מייסלוס מכין לחמג'ון ממתכון משפחתי, רך בפנים ופריך מבחוץ, עם תערובת בשר ומשמשים מיובשים שמוסיפים מתיקות מאזנת! ראשונה או עיקרית נהדרת לערב או לצהריים
  • ראובן מייסלוס
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    378
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 378.0 קק״ל 7559.4 קק״ל
    פחמימות 50.4 גרם 1007.3 גרם
    שומן 12.3 גרם 245.3 גרם
    נתרן 506.9 מ״ג 10138.0 מ״ג
    חלבון 20.3 גרם 406.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 86.4 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 88.8 גרם
    כולסטרול 46.9 מ״ג 937.7 מ״ג
    סידן 35.1 מ״ג 701.8 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 85.3 מ״ג
    אשלגן 519.1 מ״ג 10381.4 מ״ג
    אבץ 5.3 מ״ג 105.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    378
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 378.0 קק״ל 7559.4 קק״ל
    פחמימות 50.4 גרם 1007.3 גרם
    שומן 12.3 גרם 245.3 גרם
    נתרן 506.9 מ״ג 10138.0 מ״ג
    חלבון 20.3 גרם 406.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 86.4 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 88.8 גרם
    כולסטרול 46.9 מ״ג 937.7 מ״ג
    סידן 35.1 מ״ג 701.8 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 85.3 מ״ג
    אשלגן 519.1 מ״ג 10381.4 מ״ג
    אבץ 5.3 מ״ג 105.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
ראובן מייסלוס
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית

הגשה


אופן הכנה

  1. מדליקים את הגריל במוד Roast High ובינתיים קוצצים את הירקות. אחרי שהגריל מתחמם מוסיפים את הירקות ואת המשמשים המיובשים, שמן זית ותבלינים וצולים 7 דקות. מוציאים מהגריל ומקררים.
  2. אחרי שהתקרר מערבבים עם הבשר הטחון ורסק העגבניות. המלית מוכנה!
  3. מכינים הבצק: שמים את הקמח, מלח והמים בקערה, מוסיפים את השמרים המומסים, מערבבים עם כף ומחכים 3-4 דקות. לשים מספר דקות את הבצק בעזרת החלק התחתון של כף היד עד שהוא נעשה רך וגמיש. מזגגים בשמן זית ושמים להטפחה של לפחות 30 דקות.
  4. מוציאים את הבצק מן הקערה, משטחים את הבצק ומחלקים אותו ל-20 כדורים ונותנים לבצק לתפוח שוב כ-30 דקות.
  5. משטחים את הבצק עם מערוך ומוסיפים את המלית.
  6. מדליקים את הגריל על Grill Max מכניסים כל לחמג׳ון ל 3-4 דקות.
  7. מקשטים לפי הטעם ואוכלים, בתאבון!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמג׳ון של סבתא איסה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    Dafna Tenembaum

    בהסבר של הבצק לא כתוב סוכר ובסרטון הוא לא אומר את המלח אפשר הסבר מפורט כדי שהבצק יצא טוב תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי דפנה, בסרטון לא מוזכרים כל המצרכים אחד לאחד, לכן מומלץ להכין את המתכון לפי המצרכים ואופן ההכנה הרשומים. בהצלחה!

    Avatar
    ורד אזואלוס

    האם ניתן להכין בנינג’ה אייר פריי בתכנית צלייה? במידה ולא, אשמח לדעת על כמה מעלות שמים בתנור? תודה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות