סנו רקע

לחמניות באן במילוי נוטלה של קרן אגם

קרן אגם מפנקת במתכון נימוח ומקורי במיוחד - קבלו מתכון של לחמניות באן מאודות ואווריריות במילוי נוטלה. כמו לנגוס בענן, רק מפחמימה ממולאת שוקולד!
קרן אגם מפנקת במתכון נימוח ומקורי במיוחד - קבלו מתכון של לחמניות באן מאודות ואווריריות במילוי נוטלה. כמו לנגוס בענן, רק מפחמימה ממולאת שוקולד!
  • קרן אגם
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 2]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    188
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 187.6 קק״ל 3189.6 קק״ל
    פחמימות 26.8 גרם 455.3 גרם
    שומן 7.3 גרם 124.3 גרם
    נתרן 61.2 מ״ג 1041.1 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 53.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 35.6 גרם
    כולסטרול 0.7 מ״ג 12.4 מ״ג
    סידן 49.0 מ״ג 833.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 82.6 מ״ג 1404.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    188
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 187.6 קק״ל 3189.6 קק״ל
    פחמימות 26.8 גרם 455.3 גרם
    שומן 7.3 גרם 124.3 גרם
    נתרן 61.2 מ״ג 1041.1 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 53.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 35.6 גרם
    כולסטרול 0.7 מ״ג 12.4 מ״ג
    סידן 49.0 מ״ג 833.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 82.6 מ״ג 1404.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים מים, שמרים יבשים, סוכר לבן ושמן, ומניחים בצד לחמש דקות.
  2. בקערת המיקסר מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
  3. מוסיפים את הנוזלים ומפעילים את המיקסר במהירות איטית ולשים למשך 3-4 דקות עד לקבלת כדור בצק חלק, הנפרד בקלות מדפנות הקערה.
  4. מעבירים את הבצק לקערה מעט משומנת, מכסים ומתפיחים אותו כשעה וחצי.
  5. בינתיים מרפדים תבנית תנור גדולה בריבועי סנו סושי - נייר אפייה טבעי.
  6. על משטח מעט מקומח מוציאים אויר לבצק שתפח, ומרדדים את הבצק לעלה גדול בעובי 1/2 מ״מ.
  7. בעזרת קורצן או כוס, קורצים מהבצק עיגולים. מקפלים כל עיגול בצק לשניים, ומתיזים מעט ספריי שמן.
    בעזרת קורצן או כוס, קורצים מהבצק עיגולים. צילום: קרן אגם
    בעזרת קורצן או כוס, קורצים מהבצק עיגולים. צילום: קרן אגם

    מקפלים כל עיגול בצק לשניים. צילום: קרן אגם
    מקפלים כל עיגול בצק לשניים. צילום: קרן אגם

  8. מרדדים מעט בעזרת מערוך כדי לדאוג שהחלק הפתוח של הלחמנייה לא ייפתח.
  9. מניחים את הריבועים על מגש עם ניירות אפייה. מכסים בניילון נצמד רופף או במגבת ומניחים להתפחה קלה של 15 דקות.
  10. על הגז, מחממים מים בסיר, כזה שנוכל להניח מעליו את סיר האידוי בלי בעיה ובלי שהמים ייגעו בסיר האידוי.
  11. מניחים ארבע או חמש לחמניות עם נייר האפייה שעליו הן יושבות בתוך סיר האידוי, מכסים ומניחים מעל הסיר על הגז.

    מניחים את לחמניות עם נייר האפייה שעליו הן יושבות בתוך סיר האידוי. צילום: קרן אגם
    מניחים את לחמניות עם נייר האפייה שעליו הן יושבות בתוך סיר האידוי. צילום: קרן אגם

  12. מאדים את הלחמניות למשך 12 דקות, כשהאש ממשיכה לעבוד והסיר עם המים רותח כל הזמן. מסירים מהאש, ומניחים לצינון.
  13. ממלאים בשוקולד או בכל מילוי אחר שאוהבים ומגישים.

    לחמניות באן במילוי נוטלה. צילום: קרן אגם
    לחמניות באן במילוי נוטלה. צילום: קרן אגם

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמניות באן במילוי נוטלה של קרן אגם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    סיגלית דקל

    קרן אגם אלופה. יצא מדהים. לא הספקתי לצלם מבטיחה בפעם הבאה. מתכון אליפות, המשפחה טרפה את הלחמניות באן.

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף לשמוע! תודה על השיתוף(:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות