רקע יטבתה

לחמניות סקונס כמו של מלכת אנגליה!

לחמניות מתוקות מהמטבח האנגלי: לחמניות סקונס ביתיות, פשוטות ומהירות להכנה, שהכי כיף להגיש עם קצפת וריבת תותים!
לחמניות מתוקות מהמטבח האנגלי: לחמניות סקונס ביתיות, פשוטות ומהירות להכנה, שהכי כיף להגיש עם קצפת וריבת תותים!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    308
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 307.5 קק״ל 4919.7 קק״ל
    פחמימות 47.0 גרם 752.6 גרם
    שומן 10.8 גרם 173.0 גרם
    נתרן 416.2 מ״ג 6659.1 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 69.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.5 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 99.1 גרם
    כולסטרול 18.6 מ״ג 296.8 מ״ג
    סידן 11.8 מ״ג 188.7 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 23.4 מ״ג
    אשלגן 57.5 מ״ג 919.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    308
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 307.5 קק״ל 4919.7 קק״ל
    פחמימות 47.0 גרם 752.6 גרם
    שומן 10.8 גרם 173.0 גרם
    נתרן 416.2 מ״ג 6659.1 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 69.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.5 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 99.1 גרם
    כולסטרול 18.6 מ״ג 296.8 מ״ג
    סידן 11.8 מ״ג 188.7 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 23.4 מ״ג
    אשלגן 57.5 מ״ג 919.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מכניסים למעבד המזון את הקמח, הסודה לשתייה, הסוכר והמלח ומערבבים בכמה פולסים.
  2. מוסיפים את החומץ ומעבדים עד שמתקבלת תערובת פירורית.
  3. מוסיפים את השמנת המתוקה, הביצה ואת גרידת התפוז ומעבדים עד שמתקבל בצק. חשוב לא להתעסק עם הבצק הרבה מדי, כדי שהסקונס יישארו רכים.
  4. מעבירים את הבצק למשטח עבודה, מאחדים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומקררים את הבצק במקרר כשעה וחצי.
  5. על משטח מקומח מרדדים את הבצק למלבן בעובי 2.5 ס”מ. קורצים עיגולים בקוטר של 7 ס”מ. מניחים את העיגולים על תבנית מצופה בנייר אפייה עם רווח של 2 ס”מ ביניהם.
  6. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  7. מברישים את הסקונס במעט שמנת מתוקה ומפזרים מעל סוכר דמררה.
  8. אופים את הסקונס במשך 20 דקות עד שהם זהובים ותפוחים.
  9. מצננים מעט ומגישים עם קצפת מתוקה וריבת תותים.
סקונס
לחמניות סקונס מושלמות! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: יעל מגן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמניות סקונס כמו של מלכת אנגליה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    Merav Cohen Yahav

    אפשר להחילף את החומץ תפוחים במשהו אחר?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להשתמש בחומץ רגיל.

    Avatar
    Raviv

    לחמניות ממש טעימות אשמח לדעת האם עוברות הקפאה

      Avatar
      Foody Foody

      כן אפשר להקפיא את הלחמניות אטומות היטב.

    Avatar
    ליאת

    האם אפשר להחליף לקמח כוסמין לבן?

      Avatar
      Foody Foody

      מומלץ להחליף רק עד חצי מכמות הקמח שבמתכון לקמח כוסמין לבן.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות