רקע עוף טוב - מהמשק לצלחת

לחמניות תלושותי במילוי מדליק של פסטרמה מעושנת

לחמניות תלושותי יפהפיות שמרוקנים וממלאים ברצועות פסטרמה. רוצים להביא מגש מרשים לבראנץ' בשבת? הכינו את הלחמניות האלו ואנחנו מבטיחים שייחטפו
לחמניות תלושותי יפהפיות שמרוקנים וממלאים ברצועות פסטרמה. רוצים להביא מגש מרשים לבראנץ' בשבת? הכינו את הלחמניות האלו ואנחנו מבטיחים שייחטפו
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-55 דק׳
  • קלוריות
    412
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 411.6 קק״ל 3704.8 קק״ל
    פחמימות 45.2 גרם 407.0 גרם
    שומן 17.7 גרם 159.6 גרם
    נתרן 158.7 מ״ג 1428.5 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 142.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 17.3 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 29.4 גרם
    כולסטרול 199.2 מ״ג 1793.2 מ״ג
    סידן 32.7 מ״ג 294.6 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 135.7 מ״ג 1221.5 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-55 דק׳
  • קלוריות
    412
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 411.6 קק״ל 3704.8 קק״ל
    פחמימות 45.2 גרם 407.0 גרם
    שומן 17.7 גרם 159.6 גרם
    נתרן 158.7 מ״ג 1428.5 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 142.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 17.3 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 29.4 גרם
    כולסטרול 199.2 מ״ג 1793.2 מ״ג
    סידן 32.7 מ״ג 294.6 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 135.7 מ״ג 1221.5 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לחמניות

הברשה

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הלחמניות: מערבבים במיקסר את הקמח, הסוכר, השמרים והמים במשך כ-4 דקות, במהירות בינונית בעזרת וו לישה.
  2. מוסיפים את שמן הזית וממשיכים ללוש עד שהבצק אחיד, נפרד מהדפנות ומקבל מרקם אלסטי.
  3. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש במשך כ-2 דקות, עד שהמלח נטמע.
  4. כשהבצק מוכן מכסים את הקערה בניילון נצמד, או במגבת מטבח ומתפיחים במקום חמים כשעה, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  5. מחלקים את הבצק ל-9 חלקים שווים ומכדררים כל חלק לכדור.
  6. מניחים את הכדורים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, במרחקים שווים, 3 כדורים בשורה.
  7. מכסים את התבנית במגבת מטבח להתפחה נוספת במשך כ-40 דקות.
  8. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  9. מברישים את הלחמניות בביצה טרופה ואופים בתנור במשך 20-25 דקות.
  10. אחרי שהלחמניות אפויות מרימים את נייר האפייה עם כל הלחמניות יחד, כך שכל הלחמניות יוצאות כיחידה אחת.
  11. מכינים את המילוי: מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
  12. קורצים בעזרת סכין חדה עיגולים בטופ של כל לחמנייה ומוציאים את התוכן שלה.
  13. חותכים את הפסטרמה המעושנת לרצועות דקות.
  14. מניחים את רצועות הפסטרמה בתוך החור בלחמניות.
  15. טורפים את הביצים עם התבלינים ומוזגים על הפסטרמה, כך שהביצים יישארו בתוך הלחמנייה.
  16. אופים בתנור במשך כ-15 דקות, עד שהביצים מוכנות.
  17. מוציאים מהתנור ומיד מברישים את הלחמניות בשמן זית.
  18. מזלפים מעט מיונז ומעטרים עם בצל ירוק קצוץ.

    בראנץ' לחמניות תלושותי 2
    בראנץ’ לחמניות תלושותי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

@foody_il לחמניות תלושותי במילוי פסטרמה #מתכון #לחמניות #פסטרמה ♬ When I Ride - Ashley Mehta

הערות

  • אפשר להכין את המתכון מלחמניות קנויות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמניות תלושותי במילוי מדליק של פסטרמה מעושנת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות