לכריך מושלם: פסטרמה הודו בציפוי פפריקה מעושנת ודבש

רוצים כריך מושלם? מה עם פסטרמה הודו בהכנה ביתית בציפוי פפריקה מעושנת, דבש וממרח עגבניות מיובשות שישתלבו יחדיו בהכנה פשוטה וללא תנור?
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    13 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

משרה

ציפוי

ממרח עגבניות מיובשות

אופן הכנה

  1. מכינים את חזה ההודו: משרים את חזה ההודו במשרה למשך מינימום 6 שעות מקסימום לילה (12 שעות).
  2. מוציאים את חזה ההודו מהמשרה ומייבשים היטב בעזרת מגבות נייר.
  3. מערבבים את כל מרכיבי הציפוי ומורחים את חלקו העליון של החזה בציפוי.
  4. מחממים את מכשיר הנינג’ה פודי עם פלטת הגריל על פונקציית גריל HIGH כשהסיר חם מכניסים את נחת ההודו המצופה למכשיר לצריבה של 5 דקות מורידים את הטמפרטורה ל LOW ומבשלים עוד 25-30 דקות. מצננים במכשיר 10 דקות. מוציאים מהמכשיר ומצננים 20 דקות נספות לפני החיתוך.
  5. מכינים את העגבניות המיובשות: חותכים את העגבניות לחצאים ומסדרים אותן בסלסילת הטיגון.
  6. מפעילים את מכשיר הנינג’ה פודי על תוכנית על DEHYDRATE ל 60 מעלות לכ-6-8 שעות.
  7. כאשר העגבניות מוכנות ניתן לשמור אותן בצנצנת אטומה עם שמן זית או ללא שמן זית.

    פסטרמה הודו (צילום: אפיק גבאי)
    כריך מושלם עם פסטרמה הודו ועגבניות מיובשות (צילום: אפיק גבאי)

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1700.1 קק״ל 1700.1 קק״ל
פחמימות 145.7 גרם 145.7 גרם
שומן 129.6 גרם 129.6 גרם
נתרן 13996.4 מ״ג 13996.4 מ״ג
חלבון 8.7 גרם 8.7 גרם
סיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרם
שומן רווי 17.4 גרם 17.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 213.5 מ״ג 213.5 מ״ג
ברזל 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
אשלגן 3715.5 מ״ג 3715.5 מ״ג
אבץ 2.7 מ״ג 2.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody