למה לקנות אם אפשר לעשות? קטשופ הום-מייד

הרוטב האהוב ביותר על ילדים, ובואו נודה בזה, גם על מבוגרים - הקטשופ! תמרה ועומר מלמדים אתכם להכין קטשופ ביתי בהכנה פשוטה. 5 דקות ויש לכם צנצנת קשטופ במקרר
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. טוחנים היטב את כל המצרכים בבלנדר מוט של BROWN.
  2. מעבירים לסיר קטן ומביאים לרתיחה.
  3. מכבים את האש, מעבירים לצנצנת, מקררים ושומרים במקרר.
    קטשופ הום מייד. צילום: שניר גואטה
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 885.5 קק״ל 885.5 קק״ל
פחמימות 172.1 גרם 172.1 גרם
שומן 3.9 גרם 3.9 גרם
נתרן 3165.5 מ״ג 3165.5 מ״ג
חלבון 30.8 גרם 30.8 גרם
סיבים תזונתיים 47.3 גרם 47.3 גרם
שומן רווי 0.9 גרם 0.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 1124.1 מ״ג 1124.1 מ״ג
ברזל 19.2 מ״ג 19.2 מ״ג
אשלגן 8578.0 מ״ג 8578.0 מ״ג
אבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    רחל דקל

    בהשוואה לקטשופ מוכן, האם יש כאן פחות או יותר קלוריות, פחות או יותר סוכרים (סילאן, למרות היותו נחשב ליותר בריא, עדין מזיק כמו כל סוכר אחר). הנתונים הינם ל״מנה״ ולא ל 100 גרם, כך שאי אפשר להשוות. תודה

      Avatar
      Foody Foody

      כדאי להתייעץ עם תזונאית או להשוות לערכים הקלוריים שעל בקבוק קטשופ. בכל מקרה בהכנה ביתית אין מייצבים וחומרים משמרים שיש בבקבוק תעשייתי.

    Avatar
    אתי אפריים

    כמה זמן ניתן לשמור את הקטשופ הזה במקרר ?

      Avatar
      Foody Foody

      ניתן לשמור את הקטשופ כעשרה ימים במקרר.