לפנק לפנק לפנק: עוגת גבינה על שכבת בראוניז וציפוי לוטוס

העוגה של רחלי קרוט שאתם חייבים להכין בחג השבועות הזה! שכבות של בראוניז נימוחים, עוגת גבינה אפויה ורכה וממרח לוטוס בועט
העוגה של רחלי קרוט שאתם חייבים להכין בחג השבועות הזה! שכבות של בראוניז נימוחים, עוגת גבינה אפויה ורכה וממרח לוטוס בועט
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 14 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5993
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5993.0 קק״ל 5993.0 קק״ל
    פחמימות 539.9 גרם 539.9 גרם
    שומן 391.6 גרם 391.6 גרם
    נתרן 1775.2 מ״ג 1775.2 מ״ג
    חלבון 94.8 גרם 94.8 גרם
    סיבים תזונתיים 17.1 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 197.5 גרם 197.5 גרם
    כולסטרול 1794.1 מ״ג 1794.1 מ״ג
    סידן 496.2 מ״ג 496.2 מ״ג
    ברזל 15.6 מ״ג 15.6 מ״ג
    אשלגן 1823.4 מ״ג 1823.4 מ״ג
    אבץ 10.8 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 14 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5993
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5993.0 קק״ל 5993.0 קק״ל
    פחמימות 539.9 גרם 539.9 גרם
    שומן 391.6 גרם 391.6 גרם
    נתרן 1775.2 מ״ג 1775.2 מ״ג
    חלבון 94.8 גרם 94.8 גרם
    סיבים תזונתיים 17.1 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 197.5 גרם 197.5 גרם
    כולסטרול 1794.1 מ״ג 1794.1 מ״ג
    סידן 496.2 מ״ג 496.2 מ״ג
    ברזל 15.6 מ״ג 15.6 מ״ג
    אשלגן 1823.4 מ״ג 1823.4 מ״ג
    אבץ 10.8 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


שכבת בראוניז

שכבת גבינה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את שכבת הבראוניז: ממיסים בקערה (בבן מארי או במיקרוגל בפולסים קצרים) שוקולד וחמאה עד שנוצר רוטב חלק.
  2. מוסיפים סוכר וטורפים. מוסיפים ביצים וטורפים אחרי כל ביצה. מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים עד שהקמח נטמע.
  3. מעבירים לתבנית עגולה בקוטר 20 ס”מ, מרופדת בנייר אפייה בתחתית ובדפנות, ואופים במצב עוגת ספוג בתנור של סימנס או על 170 מעלות חום עליון תחתון במשך 25-30 דקות.
  4. מכינים את שכבת הגבינה: טורפים בקערה את כל מצרכי שכבת הגבינה.
  5. כשהבראוניז יוצא מהתנור שופכים מעל את תערובת הגבינה ואופים ב-130 מעלות במשך שעה או עד שהשוליים מעט מזהיבים והחלק המרכזי מעט רוטט.
  6. מעבירים למקרר למשך הלילה.
  7. ממיסים את ממרח הלוטוס במשך 10 שניות, מזלפים על העוגה ומיישרים.
  8. שומרים במקרר עד להגשה אבל אוכלים כשהעוגה בילתה לפחות חצי שעה בחוץ כדי ששכבת הבראוניז תתרכך.
עוגת בראוניז וגבינה עם לוטוס1
לפנק לפנק לפנק: עוגת גבינה על שכבת בראוניז וציפוי לוטוס. צילום: רחלי קרוט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    קרן ארוך

    זה נשמע קצת מיד הרבה זמן שהבראוניז יהיה באפיה..יחד שעה וחצי ז- זה לא ייבש את התחתית מידי?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי קרן. אנחנו ממליצים ללכת לפי המתכון, מבטיחים שזה יצא מדהים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות