-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 611.3 קק״ל 6113.4 קק״לפחמימות 50.3 גרם 502.9 גרםשומן 22.1 גרם 221.4 גרםנתרן 1048.0 מ״ג 10479.6 מ״גחלבון 50.0 גרם 500.2 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 9.3 גרםשומן רווי 1.7 גרם 16.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.6 מ״ג 55.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 30.5 מ״ג 305.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות611
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 611.3 קק״ל 6113.4 קק״לפחמימות 50.3 גרם 502.9 גרםשומן 22.1 גרם 221.4 גרםנתרן 1048.0 מ״ג 10479.6 מ״גחלבון 50.0 גרם 500.2 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 9.3 גרםשומן רווי 1.7 גרם 16.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.6 מ״ג 55.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 30.5 מ״ג 305.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.9 מ״גסגור
המתכון הזה יהפוך את הפרגיות שלכם לכוכבות הסעודה! קבלו מתכון לפרגיות מושלמות שמצפים בתערובת שהופכת אותן לקריספיות מבחוץ ורכות מבפנים, ואם זה לא מספיק, אז גם מקפיצים אותן בשמן זית איכותי ורוטב דבש וסויה נהדר וקל להכנה.
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 611 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
פרגיות
-
2 ק"ג סטייק פרגיתנקי, חתוך לקוביות
טיגון
ציפוי
-
2 כוסות קמח לבן
-
1 כוס קורנפלור
-
2 כפיות אבקת סודה לשתייה
-
2 כוסות מים
-
2 כפיות שטוחות מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
רוטב דבש
-
1/2 כוס דבש
-
8 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1/2 כוס שמן זית
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הציפוי.
- מוסיפים את קוביות הפרגית ומערבבים. מכניסים למקרר לחצי שעה.
- מחממים סיר עם שמן זית קלאסי יד מרדכי ומטגנים את הפרגיות המצופות במשך 3 דקות מכל צד.
- מכינים את רוטב הדבש: מניחים במחבת רחבה את כל מרכיבי הרוטב, מחממים ומערבבים עד לאיחוד.
- מוסיפים את הפרגית המטוגנת לרוטב, מערבבים עד שהיא מצופה מכל הצדדים ומגישים.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הציפוי.
- מוסיפים את קוביות הפרגית ומערבבים. מכניסים למקרר לחצי שעה.
- מחממים סיר עם שמן זית קלאסי יד מרדכי ומטגנים את הפרגיות המצופות במשך 3 דקות מכל צד.
- מכינים את רוטב הדבש: מניחים במחבת רחבה את כל מרכיבי הרוטב, מחממים ומערבבים עד לאיחוד.
- מוסיפים את הפרגית המטוגנת לרוטב, מערבבים עד שהיא מצופה מכל הצדדים ומגישים.
הכנתם את המתכון?
תגובות (5)
2 כוסות קמח? הציפוי יוצא כמו בצק
הי יפעת, צודקת – תודה רבה ששמת לב. יש רק כוס אחת של קורנפלור במתכון – עדכנו.
היי ותודה על מתכון שנראה שווה במיוחד.
לא הבנתי, לשים 2 כוסות קמח או לא??
היי שירן, כן, הקמח הוא חלק ממרכיבי הציפוי, וכפי שכתוב בסעיף 1, יש צורך לערבב את כל המרכיבים (כולל הקמח), ביחד