רקע ברימאג

מאפי בצק פריך במילוי בטטה וגבינת עיזים

בכל שולחן שתניחו אותם, הם ייחטפו. מאפים מלוחים קטנים עשויים בצק פריך במילוי מושלם של גבינת עיזים רכה ובטטה מתקתקה. ההתנפלות מובטחת!
בכל שולחן שתניחו אותם, הם ייחטפו. מאפים מלוחים קטנים עשויים בצק פריך במילוי מושלם של גבינת עיזים רכה ובטטה מתקתקה. ההתנפלות מובטחת!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    203
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 202.9 קק״ל 3043.6 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 287.1 גרם
    שומן 12.3 גרם 184.3 גרם
    נתרן 383.1 מ״ג 5746.6 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 53.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 13.8 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 29.7 גרם
    כולסטרול 46.6 מ״ג 698.3 מ״ג
    סידן 13.6 מ״ג 204.6 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 73.6 מ״ג 1103.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    203
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 202.9 קק״ל 3043.6 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 287.1 גרם
    שומן 12.3 גרם 184.3 גרם
    נתרן 383.1 מ״ג 5746.6 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 53.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 13.8 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 29.7 גרם
    כולסטרול 46.6 מ״ג 698.3 מ״ג
    סידן 13.6 מ״ג 204.6 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 73.6 מ״ג 1103.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית



אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: שמים את הקמח, החמאה והמלח במעבד מזון ומפעילים בפולסים קצרים עד שמקבלים תערובת פירורית.
  2. מוסיפים את הביצה והמים ומעבדים עוד כ-30 שניות.
  3. אוספים לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר למשך שעה.
  4. מכינים את המילוי: מקלפים וחותכים את הבטטה לקוביות קטנות.
  5. מחממים בסיר את החמאה על אש בינונית, מוסיפים את הבטטות, הסוכר, המלח והפלפל.
  6. מטגנים 5-7 דקות, תוך ערבוב עד שהבטטות מתרככות מעט. מורידים מהאש ומצננים.
  7. חותכים את הגבינה לקוביות קטנות ומערבבים לתערובת הבטטות הקרה בעדינות, כדי שקוביות הבטטה לא ייפגעו.
  8. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  9. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו לעובי של 3 מ”מ.
  10. קורצים עיגולים עם כוס ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
  11. מניחים תלולית מהמילוי במרכז העיגול.
  12. מברישים את קצוות העיגול בביצה טרופה.
  13. מקפלים את הבצק משלושה כיוונים (לקבלת צורה של אוזן המן) כשחלק מהמילוי מציץ מהמרכז. מהדקים היטב בקצוות.
  14. אופים כ-20 דקות עד שמזהיב.

    מאפים מלוחים עם גבינת עיזים
    מאפים מלוחים עם גבינת עיזים צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפי בצק פריך במילוי בטטה וגבינת עיזים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות