מאפינס בריאות מלוחים עם עשבי תיבול

מאפינס הם פתרון מעולה לקחת לדרך או לעבודה ליום ארוך. אפרת ליכטנשטט מכינה מאפינס בריאות מלוחים ורכים עם המון עשבי תיבול, שאי אפשר לעמוד בפניהם
מאפינס הם פתרון מעולה לקחת לדרך או לעבודה ליום ארוך. אפרת ליכטנשטט מכינה מאפינס בריאות מלוחים ורכים עם המון עשבי תיבול, שאי אפשר לעמוד בפניהם
  • אפרת ליכטנשטט
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.2 קק״ל 1706.5 קק״ל
    פחמימות 14.8 גרם 177.4 גרם
    שומן 5.7 גרם 68.3 גרם
    נתרן 341.0 מ״ג 4091.7 מ״ג
    חלבון 6.8 גרם 81.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 15.7 גרם
    כולסטרול 76.3 מ״ג 915.0 מ״ג
    סידן 77.4 מ״ג 928.9 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 15.4 מ״ג
    אשלגן 142.2 מ״ג 1706.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.2 קק״ל 1706.5 קק״ל
    פחמימות 14.8 גרם 177.4 גרם
    שומן 5.7 גרם 68.3 גרם
    נתרן 341.0 מ״ג 4091.7 מ״ג
    חלבון 6.8 גרם 81.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 15.7 גרם
    כולסטרול 76.3 מ״ג 915.0 מ״ג
    סידן 77.4 מ״ג 928.9 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 15.4 מ״ג
    אשלגן 142.2 מ״ג 1706.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור

מתכון כיפי ומהנה – מאפינס בריאות שיעשו לכם את היום. המאפינס (חמודים קטנים כאלה) רכים ואווריריים ואפילו בריאים! עמוסים בטעמים – וקלים להכנה. ממש כיף לחזור הביתה כשיש קופסה כזאת במקרר, ורעיון מעולה לאוכל כשצריך לארוז ליום עבודה ארוך.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
אפרת ליכטנשטט
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. חותכים נייר אפייה לקוביות ומקווצ’צ’ים פנימה לשקעי התבנית (או מרפדים תבנית מאפינס בעטרות נייר).
  3. קוצצים דק את כל עשבי התיבול וכותשים את שיני השום.
  4. מנפים לקערה גדולה את הקמח, ומוסיפים את שאר החומרים היבשים והתבלינים.
  5. בקערת מיקסר טורפים את הביצים כשתי דקות, מורידים את מהירות המיקסר לבינונית ומוסיפים בהדרגה שמן, יוגורט, חלב. מורידים מהמיקסר ומוסיפים את הירוקים, גרידת הלימון והשום.
  6. מערבבים עם מרית בעדינות. מוסיפים את תערובת היבשים ומערבבים רק עד לאחידות ולא יותר מדי.
  7. מחלקים לשקעים בעזרת כף גלידה קפיצית, מפזרים גרעיני חמנייה למעלה בנדיבות.
  8. אופים 18-25 דקות, עד שקיסם יוצא יבש והמאפינס מזהיבים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס בריאות מלוחים עם עשבי תיבול

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    ענת דוידוביץ
    Avatar
    רותם רבין

    וואווו יצא לי בול כמו שלך! פנטסטי וטעים בטירוף1

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    נורית בוטון

    אם אלו מאפינס של בריאות , אז בהחלט קמחים מלאים ולא לבנים . [קמחים לבנים – לא משנה אם חיטה או כוסמין – הם פשוט פחמימות ריקות ומאד לא מומלצים . השאלה: איך ממירים לקמחים מלאים ? אפשר להמיר ללא גלוטן ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי נורית, מומלץ להמיר רק חצי מכמות הקמח לקמח מלא.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות